Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Відомі брендові фірми дадуть Новограду сотні нових робочих місць

Відомі брендові фірми дадуть Новограду сотні нових робочих місць

01-08-2011
Міська влада на сьогодні надає пріоритет створенню нових реальних робочих місць. Так, на мнулому тижні відбулася робоча нарада за участю міського голови В.І.Загривого на підприємстві «Факро», що будується на західній околиці міста. Були оглянуті виробничі цехи, обладнання, яке там встановлено, а також заслухані ті проблеми, які ще тим чи іншим чином перешкоджають швидшому запуску зазначеного об’єкту. Відбулася конкретна ділова розмова, намічено план заходів щодо запуску виробництва вже найближчим часом. Це підприємство спеціалізується на виготовленні дахових вікон — фірма «Факро» виробник №2 в Європі щодо цього виду продукції і продовжує нарощувати свій промисловий потенціал.
Після виходу на повну проектну потужність на «Факро» буде до 500 нових робочих місць. Поки що є близько ста, другий етап — до трьохсот, ну і в перспективі — до півтисячі. І це цілком дозволяють зробити ті виробничі приміщення, які вже збудовані. Поступово збільшуватиметься і кількість операцій, які виконуватимуться саме на новоград-волинському заводі. Спочатку заготовки будуть відправлятися у Львів, і там складатиметься кінцевий продукт, а в найближчій перспективі — повний цикл буде вже на нашому підприємстві.
Важливо те, що всі податки, які сплачуватимуться цим підприємством, надходитимуть до міського бюджету.
Також в місті будується кондитерська фабрика, придбала цю будівлю фірма «Жако», яка спеціалізується на виготовленні зефіру та мармеладу.
Це підприємство, після виходу на проектну потужність, має надати нашому місту десь до тисячі нових робочих місць.Що дуже важливо — це будуть робочі місця переважно для жінок.
Видно, як то кажуть, неозброєним оком, що робота на будівельному майданчику «Жако» просто «кипить» — з’явилася спочатку огорожа, тоді розпочали ремонт даху, поставили вікна, ведуться внутрішні роботи та благоустрій території. Звісно, роботи ще дуже багато, але плани в інвестора достатньо амбітні, і до кінця року має запрацювати перша лінія. А загалом будівництво цього об’єкту має завершитися десь за два роки. Перший же новоград-волинський зефір ми зможемо скуштувати наприкінці цього року.
І ще одне підприємство поповнило список промислових підприємств міста — це ТОВ «Укрмедпак». Не так давно міська рада продала комунальне приміщення цьому підприємству для того, щоб можна було розширювати виробництво. Тож є всі передумови для того, щоб закупити нові виробничі лінії — замовлення вже зроблене, розпочався капітальний ремонт придбаної будівлі, а також реконструкція всієї прилеглої території для того, щоб в декілька разів (до 5) наростити виробництво такої необхідної для фармацевтичних підприємств продукції. Це дасть змогу створити десятки нових робочих місць. Цей проект є наслідком реалізації підписаного протоколу про наміри під час проведення першого регіонального інвестиційного форуму у Новограді-Волинському. Тож те, що було підписано, вже сьогодні дає конкретні результати.

Відомі брендові фірми дадуть Новограду сотні нових робочих місць

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини