Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини

Депутати Житомирської міської ради відмовились допомогти хворій дитині

26-04-2012
Софійка Каленик терміново потребує дороговартісної операції за кордоном, діагноз – первинна легенева гіпертензія (синдром Аерса). Хвороба дуже рідкісна. Орієнтовно операція коштує 100 – 120 тисяч євро. Сім’я дівчинки не має змоги оплатити такі витрати. На допомогу прийшли всі небайдужі житомиряни. Громадські організації збирали кошти просто на вулицям, житомирські ЗМІ надали інформаційну підтримку. Вирішили допомогти і деякі депутати Житомирської міської ради. Що із цього вийшло читайте далі.

-Батька Каленик Софії я тільки один раз бачив. Я дізнався про проблему по соціальній рекламі та вирішив допомогти. Батько розповів, що вони втратили синочка маленького декілька років назад, він помер від раку мозку. Я зрозумів, що необхідно серйозно поставитись, тому що якщо вони втратять ще і цю дитину, то у них руки опустяться і вони зневіряться взагалі. По інформації Каленика стало відомо, що він звертався і до міністерства охорони здоров’я і писав листи і Ахметову і Пінчуку, звертався і до президента. Адміністрація президента і міністерство охорони здоров’я одне на одного переводило стрілки. Реальної допомоги не надійшло. Крім того, він звертався до нашого губернатора Рижука. Він допоміг аж тисячею гривень. Я безпосередньо перерахував кошти свої - вісім тисяч, я людина не дуже заможна. В мене виникла ідея звернутися до президента з відкритим листом він міської ради. Я написав листа, роздавав кожному депутату і звернення і проект листа. Запропонували поставити в порядок денний, як питання. Як результат, рада не проголосувала з тим, щоб навіть розглядати це питання. Проголосувала за розгляд опозиція, а провладна більшість – ні, - розповів депутат Житомирської міської ради, Сергій Оніщук.

ПОЕКТ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА

Шановний Віктор Федорович, Житомирська міська рада просить Вас звернути увагу та допомогти маленькій Українці Каленик Соні та її родині в боротьбі за її життя та здоров’я . Страшним вироком для неї став діагноз, що встановили лікарі, це легенева гіпертензія нез’ясованої етіології + серцева недостатність 3-го ступені. Хвороба неймовірно рідкісна, та в Україні на жаль не лікується. Декілька років тому у подружжя Каленик помер синочок чотирьох років, від раку мозку, якому на жаль не вдалося допомогти. Цей факт неймовірно посилює Наше бажання допомогти цій родині, маємо сподівання, що не залишить байдужим він і Вас. Отож в такий скрутний для наших побратимів – Житомирян, для родини Каленик, та за ради прикладу чуйності для всіх Українців, в край необхідно надати не тільки матеріальну допомогу, а й моральну та адміністративну.
На даний час дитина із батьком перебуває на обстеженні в одній з клінік Сполучених Штатів Америки. Кожен день обстеження коштує більше ніж 6000 доларів США.
Варто згадати про той факт, що неодноразове звернення родини до структур провладних, приватних та їх очільників, які мають мільйоні статки, жодних результатів не принесли. Результати звернень до адміністрації Президента України, до Міністерства охорони здоров’я та інших, зводились до посилань одне на одне, що не може залишити не обуреним кожного нашого громадянина!!!
Ми депутати Житомирської ради просимо від себе особисто та від подружжя Каленик матеріальної допомоги. Не маючи можливості допомогти матеріально із міського бюджету, але маючи чуйне серце та неймовірне бажання допомогти врятувати життя маленької Українки, Житомирянки, власним прикладом, стимулюючи заможних колег та колег що керують багатомільйонними організаціями, зобов’язуємось перерахувати на лікування дитини кошти, що назбираємо серед депутатів Нашої міської ради.
Родина Каленик, та депутати із надією на порятунок не тільки Соні Каленик, а й інших маленьких Українців, зарання вдячні Вам за будь-яку матеріальну, адміністративну або особисту-моральну допомогу, якою Ви покажете Вашу чуйність і не байдужість до долі простих Українців, що тільки намагаються стати повноцінними громадянами нашої держави та переконаєте всіх тих громадян, що віддали свій голос за вашу кандидатуру на та таку високу посаду у тому, що вони зробили вірний вибір.


Житомирській міській голова В.М.Дебой


ЗВЕРНЕННЯ ДО ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ

Шановні колеги депутати, сьогодні від нас із вами залежить життя маленької житомирянки, нашої землячки, Соні Каленик. Дівчинці всього 3 роки. Дитині поставлено діагноз Легенева гіпертензія нез’ясованої етіології + серцева недостатність 3-го ступені. Хвороба неймовірно рідкісна, та в Україні на жаль не лікується. Декілька років тому у подружжя Каленик помер синочок чотирьох років, від раку мозку, якому на жаль не вдалося допомогти. Отож в такий скрутний для наших побратимів – Житомирян, для родини Каленик, та за ради прикладу чуйності для всіх Українців, в край необхідно надати не тільки матеріальну допомогу, а й моральну, шляхом відкритого листа до Президента України, щодо негайної необхідності матеріальної допомоги майбутньому, повноцінному та вдячному члену нашого суспільства.
На даний час дитина із батьком перебуває на обстеженні в одній з клінік Сполучених Штатів Америки. Кожен день обстеження коштує більше ніж 6000 доларів США.
Варто згадати про той факт, що неодноразове звернення родини до влади, до структур провладних, приватних та їх очільників, які мають мільйоні статки, жодних результатів не принесли. Результати звернень до адміністрації Президента України, до Міністерства охорони здоров’я та інших, зводились до посилань одне на одне, що не може залишити не обуреним кожного нашого громадянина!!!
Я особисто, як Ваш колега, побратим та просто як чуйна людина прошу від себе особисто та від подружжя Каленик матеріальної допомоги. Я, не маючи великих доходів, але маючи чуйне серце та неймовірне бажання допомогти врятувати життя маленької Українки, Житомирянки, власним прикладом, стимулюючи заможних колег та колег що керують багатомільйонними організаціями, зобов’язуюсь перерахувати на лікування дитини 8000 гривень.
Родина Каленик, я особисто із надією на порятунок інших маленьких Українців, зарання вдячні Вам за будь-яку матеріальну, адміністративну або особисту-моральну допомогу.
За Вашим бажанням та можливістю готівкові кошти можна залишити працівникам організаційного відділу Житомирської міської ради або безготівково перерахувати таким чином:
Поповнення рахунку в гривні:
Отримувач: Каленик Ігор Леонідович
Найменування банка: ПриватБанк
Номер рахунку: 26202603077015
МФО: 305299
ІПН: 2862102112
НОМЕР КАРТКИ ПРИВАТБАНКА: 4405-8858-1784-7723
Валютні рахунки (міжнародні)
В доларах США:
Для надходження на Ваш рахунок USD ( доларів США) міжнароднім переказом
необхідно вказувати в платіжних документах наступні реквізити:
BENEFICIARY: KALIENIK IHOR «Одержувач (П.I.Б. власника рахунку англійською мовою)»
ACCOUNT: 26202603082710
BANK OF BENEFICIARY: PRIVATBANK «Банк одержувача», DNEPROPETROVSK, UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
INTERMEDIARY BANK «Банк-кореспондент» JP MORGAN CHASE BANK, New York, USA
SWIFT CODE: CHASUS33
CORRESPONDENT ACCOUNT: «Рахунок банку одержувача у Банку-кореспонденті» 0011000080.
В євро:
Для надходження на Ваш рахунок EUR (євро) міжнародним переказом необхідно вказувати в платіжних документах наступні реквізити:
BENEFICIARY: KALIENIK IHOR «Одержувач(П.I.Б. власника рахунку англійською мовою)»
ACCOUNT: 26202603082732 «Рахунок у банку одержувача»
BANK OF BENEFICIARY: «Банк одержувача» PRIVATBANK, DNEPROPETROVSK, UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
INTERMEDIARY BANK «Банк-кореспондент» DEUTSCHE BANK AG, Frankfurt am Main, Germany
SWIFT CODE: DEUTDEFF
CORRESPONDENT ACCOUNT: «Рахунок банку одержувача у Банку-кореспонденті» 10094701211000.
За для Вашої впевненості щодо цільового використання, перерахованих Вами коштів, маю запевнення батька Соні, щодо надання його повного звіту за витрачені ним гроші, із наданням паперових підтверджень (чеків, квитанцій і т.д.), за лікування дитини, про що зобов’язуюсь проінформувати Вас та громаду додатково, за результатами лікування та обстеження дівчинки.
Не тільки родина Каленик Вам буде щиро вдячна за Вашу допомогу, а й всі Житомиряни побачать приклад небайдужості їх представників у владі, дійсної та найкращої «еліти» нашого суспільства та оцінять не даремність свого вибору в Ваших обличчях!!!

З повагою депутат
Житомирської міської ради Онищук С.В.

Автор статті: Людмила Харчук

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини