Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Житомирі затримали небезпечного рецидивіста

У Житомирі затримали небезпечного рецидивіста

19-05-2014
Оголошеного у розшук чоловіка затримали в одній з багатоповерхівок обласного центру оперативники карного розшуку. Нині судом йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

43-річний житель с.Старого Майдану Червоноармійського району обґрунтовано підозрюється у вчинення низки тяжких злочинів, за якими відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство), ч.1 ст.125 (Умисне спричинення легкого тілесного ушкодження), ч.1 ст. 186 (Грабіж), ч.1 ст. 189 (Вимагання), ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.1 ст.127 (Катування), ч.2 ст.153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, учинене відносно неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України.

Водночас ще одне кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно чоловіка уже передано до суду. Йдеться про хуліганство, вчинене у грудні 2013 року в приміщенні Червоноармійського лісгоспу. У цей же день підозрюваний був затриманий працівниками міліції. Слідчим ініціювався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В судовому засіданні було змінено клопотання про обрання запобіжного заходу з тримання під вартою на заставу. Відтак слідчим суддею було обрано запобіжний захід у вигляді застави.

Однак обвинувачений не лише свідомо ухилявся від участі у судовому розгляді, а й вчинив низку інших протиправних дій, у тому числі намагався чинити тиск на інших учасників процесу. З квітня чоловіка було офіційно оголошено у розшук.

17 травня оперативники Управління карного розшуку УМВС у результаті проведених оперативно-розшукових дій затримали підозрюваного. За їх інформацією, він міг переховуватися в одній з квартир багатоповерхівки в обласному центрі. Відомості про це підтвердилися і розшукуваний був затриманий оперативниками на сходинковому майданчику багатоквартирного будинку.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко, під час затримання чоловік намагався чинити опір працівникам міліції. Нині затриманому судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та поміщено до слідчого ізолятора. Досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває.

За сукупністю вчинених тяжких кримінальних правопорушень відповідно до чинного законодавства затриманому загрожує однозначне позбавлення волі строком до 7 років. Втім у ході досудового розслідування можливо встановлення й інших обставин його протиправних дій.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини