Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Заява "Батьківщини" з приводу подій у ВР

Заява "Батьківщини" з приводу подій у ВР

17-12-2010
"Вчора, в цьому залі, брутально, жорстоко, з небувалим цинізмом вбиті залишки української демократії. Сьогодні – її похорони. Хто б що не говорив, які б аргументи не демонстрував, але такого звірячого обличчя ненависті, нестримної злоби, не просто калічити, а вбивати – у цій священній будівлі ще не було. Все було в цих історичних стінах. Зовсім недавно нинішня влада, а вчорашня опозиція місяцями блокувала цю трибуну, вимагаючи то референдуму по НАТО, то збільшення пенсій, зарплат та соціальних виплат. Хтось за це арештовував, бив, калічив, чи вбивав?

Вчора Партія регіонів чітко і однозначно продемонстрували – для боротьби з інакомисленням у них залишився один єдиний аргумент – знищувати, зачищати, стирати з лиця землі своїх опонентів.

І вчорашні події це чітко продемонстрували: тут у стінах парламенту більше не залишилось місця для діалогу, конструктивної співпраці, спільного пошуку ефективних шляхів виходу з тої складної ситуації, яку ми всі переживаємо.

Черговий етап політичних репресій проти опозиції, її лідера надзвичайно швидко вилився у відверте зведення рахунків з опозицією із застосуванням грубої брутальної сили.

Невже Партії регіонів виявилося мало моральних тортур, яких вони заподіяли Юлії Тимошенко і тому перейшли до брутального, жорстокого й демонстративного побиття депутатів опозиціонерів? Чи може «регіонали» відчували моральне задоволення з того, що 70-річний народний депутат Юрій Гнаткевич сьогодні перебуває у вкрай важкому стані? Чи може четверо госпіталізованих депутатів БЮТівців, яких вчора покалічили депутати Партії регіонів – це покращення життя вже сьогодні?

Вчорашніми діями влада продемонстрували своє повне безсилля. Єдиним її аргументом виявилася груба фізична сила. Вони хочуть, щоб в Україні більше не діяли закони, Конституція, вони хочуть запровадити нові правила, щоб країна жила за законами вулиці: хто сильніший той і правий.

Але насправді тих, хто прагне повернути країну в часи беззаконня, панування криміналітету – меншість. І те, що депутати «регіонали», у яких залишилась ще частка совісті, жахнулись вчорашнім подіям у сесійній залі, яскраве тому підтвердження.

Влада намагаєтесь в чомусь обвинуватити Юлію Тимошенко та членів її команди. Але хто насправді повинен нести відповідальність за свої дії, члени Уряду Юлії Тимошенко, які робили все, щоб у розквіт небувалої світової фінансової кризи захистити український народ? Чи ті, хто в безсилій злобі і невмотивованій люті накидається на депутатів опозиціонерів в нестримному бажанні їх фізичного знищення?!

За десять місяців перебування при владі ви вичерпали кредит довіри людей. Жодна ваша обіцянка не виконана. Натомість суспільство з кожним днем відчуває все більший тягар. Тому зрозуміла ваша лють і ненависть.

Ми пропонуємо конкретні реальні кроки хоча б соціального захисту усіх людей, ви ж намагаєтесь посіяти в суспільстві страх і насильство. Бо так легше обкрадати людей, збагачуватись за їх рахунок.

Але вам це не вдасться! Наша політична сила, наша фракція не припинить свою боротьбу по захисту економічних, соціальних та політичних прав людей, демократії та національної ідентичності.

Вам не вдалось залякати і зламати Юлію Тимошенко, вам не вдасться залякати і зламати депутатів фракції «Блоку Юлії Тимошенко – «Батьківщина».

Ви не поставите український народ на коліна!"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини