Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирщина відсвяткувала День міліції. ФОТО

Житомирщина відсвяткувала День міліції. ФОТО

17-12-2010
16 грудня в Житомирі у приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги відбулися урочистості з нагоди святкування 19-го Дня міліції України. У своєму вступному слові начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Івакін звернувся з вітанням до шанованого зібрання та всіх, хто в цю мить перебуває на бойовому посту і служить правдою задля підтримання правопорядку в громаді Житомирщини, ветеранів, які присвятили своє життя цій нелегкій професії.

В. Івакін сказав: «На працівників міліції завжди покладався надзвичайно відповідальний і поважний обов’язок – захист людського життя, дотримання порядку, спокою в суспільстві та верховенства права. Носити міліцейський мундир почесно і в той же час відповідально. Адже обравши цю професію, ви щодня готові прийти на допомогу тим, хто зазнав біди. Мужнє покликання самовідданого охоронця спокою житомирян та жителів області ви підкріплюєте своєю невтомною працею, часто наражаючись на небезпеку і ризикуючи собою задля виконання цієї відповідальної місії.

Ваш високий професіоналізм, незламність духу та стійкість совісті виплекані вдячністю за вашу готовність щомиті долати складнощі та перепони, які постійно вирують у боротьбі порядку зі злочином.

Дорогі колеги, зичу Вам міцного здоров’я, добробуту, сімейного благополуччя, злагоди та родинного тепла. Бажаю Вам витримки, терпіння, натхнення та відваги при виконанні почесного обов’язку нашої професії – служінні на благо суспільства та Батьківщини!»

Привітання для працівників міліції лунали і з уст керівництва Житомирської області. Так, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук сказав, що від міліції значною мірою залежить стабільність та безпека у нашому українському домі. Також у своєму виступі він зупинився і на проблемних питаннях та труднощах, що повсякчас турбують міліціонерів, і пов’язані зі складними економічними умовами сьогодення. «Хочемо запевнити Вас, що з боку облдержадміністрації та обласної ради будуть вжиті всі можливі заходи для усунення наявних недоліків з тим, щоб сприяти покращенню діяльності органів внутрішніх справ області», - підкреслив Сергій Рижук.

Участь в урочистостях з нагоди Дня міліції взяв і голова обласної ради Йосип Запаловський. У своїй вітальній промові Йосип Антонович розповів, що Житомирська обласна рада високо цінує непросту працю працівника міліції.

«Шановні співробітники правоохоронних органів, - звернувся до присутніх голова ради, - я переконаний, що ви і надалі гідно будете нести свою нелегку службу, нерідко пов’язану з ризиком для життя, стоятимете на варті закону, надійно захищаючи інтереси наших громадян від злочинних посягань».

Від імені Житомирської обласної державної адміністрації та облради Сергій Рижук і Йосип Запаловський вручили грамоти співробітникам міліції, які проявили високий професіоналізм при виконанні службових завдань.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Івакін нагородив найкращих працівників міліції почесними відзнаками МВС України та черговими званнями.

А додали святкового настрою виступи мистецьких колективів з Житомира, Бердичева та Володар-Волинського, які подарували міліціонерам і запрошеним свої чудові та захоплюючі номери.

Відмінну духовну насолоду, неймовірні емоції та «шквал» бурхливих оплесків і овацій викликали виступи оркестру УМВС України в Житомирській області, житомирської міської хорової капели «Орея», арт-студії Анатолія Залевського, житомирської хореографічної школи «Сонечко» та, звісно ж, колективу обласного музично-драматичного театру.

Житомирщина відсвяткувала День міліції. ФОТО

'Житомирщина

'Житомирщина

'Житомирщина

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини