Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
У Житомирі понад півсотні поліцейських здавали кров[/center]

У Житомирі понад півсотні поліцейських здавали кров

11-05-2017
Під час проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» працівники поліції Житомирщини долучилися до акції зі здачі донорської крові. Правоохоронці допомогли поповнити запаси обласного Центру крові для порятунку життя та здоров’я своїх земляків.

Уранці 11 травня до Житомирського обласного центру крові прийшли кілька десятків людей в поліцейському однострої – працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП, пізніше до них приєдналися і патрульні УПП в м. Житомирі. Поліцейські вирішили взяти участь в акції, аби допомогти медикам рятувати людей, у тому числі й тих, хто потрапив у ДТП.

- Ми з готовністю беремо участь у таких заходах, а вони проводяться у нас на постійній основі, - розповідає старший інспектор відділу забезпечення БДР обласного Управління превентивної діяльності Максим Прохоренко. – У рамках тижня безпеки дорожнього руху ми проводимо низку профілактичних заходів, до яких залучаємо різні верстви населення. А здача крові – це ще один добровільний крок, який ми можемо зробити, аби допомогти тим, хто цього потребує.

Медики, вже звичні до таких організованих груп донорів, швидко розподілили їх по кабінетах та розпочали роботу. Після реєстрації та проходження медичного обстеження розпочалась основна частина – забір крові.

- Деякі компоненти крові мають нетривалий термін зберігання, а тому потребують постійного оновлення та поповнення, - коментує головний лікар Житомирського обласного центру крові Анатолій Чугрієв. – Тому ми завжди раді таким донорам та вдячні їм за участь у благочинних акціях по здачі крові.
За словами поліцейських, вони добре знають, наскільки важливою може бути наявність донорської крові та її компонентів під час надання медичної допомоги усім, хто її потребує. Це і люди зі складними захворюваннями, і потерпілі у ДТП, а також воїни, які нині боронять нашу країну у зоні проведення АТО.

- Сьогодні я вперше став донором і думаю, що не востаннє, - розповідає поліцейський Андрій Яцько. – Вирішив, що якщо така допомога у моїх силах, то чому б це не зробити? Планую і в подальшому приходити в Центр крові, адже процедура швидка і абсолютно безпечна, а для когось це буде необхідною допомогою.

Усього у цей день в акції взяли участь понад півсотні поліцейських. Правоохоронці закликають жителів області стати донорами та допомогти рятувати життя.
[center]У Житомирі понад півсотні поліцейських здавали кров





На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини