Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Олена Орлова: «Результати голосування за ліквідацію Корчацької школи привселюдно сфальсифікували»

Олена Орлова: «Результати голосування за ліквідацію Корчацької школи привселюдно сфальсифікували»

12-04-2017
Ситуацію щодо ліквідації Корчацької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів після сесії Тетерівської сільської ради прокоментувала голова Житомирської обласної організації партії «Успішна країна» Олена Орлова:

«Сьогодні ми стали свідками ганебної сесії Тетерівської сільської ради, на якій закрили школу в Корчаку. Це не якась занедбана й закинута будівля, а нова школа, побудована у 1995 році. Її учні постійно демонструють гарні результати на олімпіадах та конкурсах. Ці події – сором розрекламованій децентралізації, депутатам, які підтримали таке рішення і приниження всього українського народу. Політична партія «Успішна країна» продовжує підтримувати громаду і цього питання ми просто так не залишимо. Будемо готувати судові позови, адже ситуація вийшла за межі регіонального рівня. Маю надію, що у нас ще існує судова система, яка дасть адекватну оцінку діям чиновників. Про Корчацьку ЗОШ І-ІІ ступенів і намір людей вийти зі складу ОТГ вже пишуть всеукраїнські сайти та газети і ми не будемо мовчати. На виборах люди дадуть свою оцінку діям депутатів та сільського голови. Насправді, за красивими гаслами реформ і досягнень захована псевдодецентралізація. Головна проблема в Україні полягає в тому, що громада обирає депутатів і сільського голову, але жодним чином не може на них впливати. Це питання потрібно вирішувати на законодавчому рівні»

Як повідомила Олена Орлова, результати голосування за ліквідацію Корчацької школи привселюдно сфальсифікували: «У нас є відео, де в залі із піднятими руками за закриття школи голосувало 9 депутатів. Натомість на сесії озвучили цифру 13. Звідки це взялося? Цим питанням теж будуть займатися відповідні органи. Зухвальство сільської голови, яка не давала нікому сказати слова, просто вражає. Більше того, на відео зафіксовано, як поліцейський штовхав біля трибуни жінок. Цікаво знати, де була поліція, коли чоловіки у військовій формі не давали проводити сесії обласної та міської рад? Із доступного в інтернеті відео, на якому Валентина Ільницька зустрічалася з батьками учнів Корчацької школи, стає чітко зрозуміло, що вона хоче зробити там католицький навчальний заклад. Сьогоднішнє голосування депутатів підтверджує присутність корупційної складової в ухваленні рішення про ліквідацію. Крім того, сподіваюся, що СБУ відреагує на прецедент, коли інша держава на території України відкриє навчальний заклад та ще й буде нав’язувати релігію».

Олена Орлова: «Результати голосування за ліквідацію Корчацької школи привселюдно сфальсифікували»




Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини