Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
ТОП-5 закладів в Житомирі з безкоштовною доставкою піци

ТОП-5 закладів в Житомирі з безкоштовною доставкою піци

13-12-2021

Доставка піци додому — чудовий спосіб насолодитися улюбленою стравою без необхідності йти до ресторану. Кур'єрська служба працює майже у всіх піцеріях Житомира. Одна із найшвидших доставок – у мережі ресторанів «Монопіца». Оформити безкоштовний приїзд кур'єра можна на сайті https://zhitomir.monopizza.com.ua/.



Скачать обои "Пицца (Pizza)" на телефон в высоком качестве, вертикальные картинки "Пицца (Pizza)" бесплатно



Переваги доставки



Доставка страв додому дозволяє заощадити час на покупку продуктів і приготування: достатньо просто вибрати піцу на сайті та оформити замовлення. Крім того, безкоштовна доставка з «Монопіци» дозволить не доплачувати за послуги кур'єра, що робить пропозицію ще вигіднішою. Ви зможете забрати замовлення через півгодини після оформлення. Крім того, щотижня «Монопіца» пропонує гостям безліч вигідних акцій: 3 піци за ціною двох, знижки на окремі позиції меню та ін.



Рейтинг кращих піцерій з безкоштовною доставкою



Піца — це відмінний варіант як для посиденьок великою компанією, так і для ситного перекусу на роботі або повноцінної вечері вдома. Заклади Житомира пропонують клієнтам послугу доставки страви додому. А зробити правильний вибір допоможе ТОП-5 кращих піцерій, складений за відгуками мешканців та гостей міста.



1 Monopizza



Пицца-2018: тренды настоящего и будущего, В фокусе на Restoranoff.ru




Monopizza — лідер серед піцерій по Україні.




Заклад пропонує безкоштовну доставку в Житомирі без обмежень по відстані та сумі чека. Піцу готують у спеціальних конвеєрних печах, завдяки чому ваше замовлення буде у кур'єра всього через 7 хвилин після оформлення, а через півгодини — біля вашого будинку.



Гості відзначають оперативність кур'єрської служби та якість страв, приготовлених за традиційною італійською рецептурою. У меню ресторану представлені як класичні піци, так і оригінальні начинки (прошуто з грушею, крем-сир та запечений перець тощо). Крім того, можна створити власну начинку, обравши додаткові інгредієнти.



2 NASSA PIZZA



NASSA PIZZA — заклад з великим вибором піц, закусок, салатів, бургерів, фаст-фуду, а також десертів та напоїв. У відгуках гості відзначають ввічливий персонал, швидкість доставки. Кур'єр привезе замовлення безкоштовно при сумі чека від 250 грн.



3 OkiDoki



OkiDoki спеціалізується на піці, приготовленій за італійськими традиціями: тонка хрумка основа та соковита начинка з різним наповненням. Окрім класичних рецептів, у меню є варіанти для вегетаріанців. Безкоштовна доставка в OkiDoki доступна при замовленні від 250 грн.



4 Маріо



Піцерія повністю орієнтована на італійський стиль: від назви до інтер'єру та способу приготування улюбленої страви. Піцу випікають у спеціальних дров'яних печах за класичною рецептурою, без добавок та смакових підсилювачів. Ресторан доставить замовлення за умови, що ви заказали страви від 250 грн.



5 New York Street Pizza



New York Street Pizza — ще одна всеукраїнська мережа піцерій з широким асортиментом та можливістю безкоштовної доставки страв при замовленні від 250 грн. Тут можна спробувати найнестандартніші поєднання інгредієнтів начинки: від вишуканої «Сальмоне» з авокадо до гострої «Діаболо».





На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини