Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Коростені чоловік вбив свого товариша по чарці

У Коростені чоловік вбив свого товариша по чарці

12-04-2021
На вихідних унаслідок конфлікту 52-річний коростенець отримав травми, що призвели до його смерті. А 30-річний житель Попільнянщини після бійки потрапив до реанімаційного відділення лікарні. Нині за обома фактами тривають досудові розслідування.

Про це інформують у ГУНП у Житомирській області.

"Пізно увечері 10 квітня до Коростенського РУ поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла невідомого чоловіка в одній з квартир багатоповерхівки у м. Коростені. На місці події поліцейські з’ясували, що в оселі знаходиться тіло чоловіка з травмами голови. Правоохоронці встановили, що загиблий – 52-річний місцевий житель, який прийшов до свого 37-річного знайомого у гості для спільного вжиття спиртного. Поліцейські вилучили з квартири низку речових доказів та зібрали свідчення очевидців. Попередньо, між господарем і гостем виникла сварка, у ході якої молодший з чоловіків завдав загиблому ударів по голові", - повідомляють правоохоронці.

Відтак 37-річного чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 11 квітня слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством таке діяння, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Уранці 11 квітня до Попільнянської лікарні було доставлено 30-річного жителя смт Корнина. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму та ушпиталили до реанімаційного відділення для надання негайної допомоги.

З’ясовуючи обставини отримання чоловіком травм, поліцейські опитали його рідних та місцевих жителів. У результаті встановили, що напередодні він на вулиці побився з незнайомцем. Потім повернувся додому, де згодом знепритомнів.

Оперативники кримінальної поліції місцевого відділення встановили, що суперником потерпілого був 17-річний місцевий житель. Хлопця розшукали, він зізнався у скоєному. Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Причетному до правопорушення може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

На головну сторінку

«    Квітень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Новини