Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
На Житомирщині розшукали двох крадіїв мототранспорту. ФОТО

На Житомирщині розшукали двох крадіїв мототранспорту. ФОТО

25-06-2021
Уночі 24 червня з гаража жителя Лугинської громади зник мотоцикл. А у м. Житомирі свій скутер, залишений на кілька хвилин без нагляду, втратив житель району. Поліцейські встановили причетних до незаконних заволодінь двоколісниками та вилучили викрадене. Розпочаті досудові розслідування.

Про це повідомляють у ГУНП у Житомирській області.

До Коростенського РУ поліції звернувся 28-річний житель Лугинської громади із повідомленням про незаконне заволодіння його мотоциклом «Forte». Чоловік розповів, що транспортний засіб залишив на ніч в гаражі, а вранці виявив пошкоджений навісний замок та зникнення двоколісника. З’ясувалось, що у замку запалення мототранспорту були ключі, а в баку - пальне, тож злодій поїхав геть на мотоциклі.

Поліцейські вилучили з місця події низку речових доказів та розпочали заходи щодо встановлення причетних до правопорушення. У результаті оперативники карного розшуку запідозрили в угоні 23-річного односельця заявника. Молодика, який раніше вже був засуджений за майнові злочини, розшукали. Він визнав свою провину. Викрадений мотоцикл знайшли на околиці села біля нежилої будівлі та вилучили.

Цього ж ранку у м. Житомирі невідомий викрав скутер «Yiben», що належить жителю Березівської сільської громади. Чоловік повідомив, що лишив транспортний засіб у центрі міста без нагляду на 10 хвилин, саме тоді й сталася неприємність.

Поліцейські зібрали першочергову інформацію, у тому числі переглянули записи з камер відеоспостереження. Відтак оперативники карного розшуку встановили особу ймовірно причетного до угону, 23-річного житомирянина. Його неодноразово викривали у вчиненні майнових злочинів та нині триває розслідування кількох кримінальних проваджень, у яких він є фігурантом. Судом йому обирались запобіжні заходи, не пов’язані з обмеженням волі.

Уже за деякий час патрульні поліцейські повідомили, що розшукали молодика на одній з вулиць міста. Чоловік неадекватно поводився ймовірно через вжиття наркотичних засобів. Йому надали необхідну медичну допомогу та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України. Викрадений скутер поліцейські знайшли у сховку неподалік міського ринку.

Нині за обома випадками розпочаті досудові розслідування за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Житомирянину може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. А його «колезі» з Лугинської громади, зважаючи, що він проник у чуже приміщення, судом може бути визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

На Житомирщині розшукали двох крадіїв мототранспорту. ФОТО


На Житомирщині розшукали двох крадіїв мототранспорту. ФОТО


На Житомирщині розшукали двох крадіїв мототранспорту. ФОТО


На головну сторінку

«    Червень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Новини