Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Викладач кримського вузу постачав хлопчиків для втіх туристам

Викладач кримського вузу постачав хлопчиків для втіх туристам

03-08-2011
Днями кримська міліція спіймала колишнього викладача Таврійського університету, який п'ять років знімав і продавав в інтернеті порнофільми за участю кримських хлопчиків, а також надавав дітей для утіх хтивим туристам з-за кордону.

Після затримання з'ясувалося, що 54-річний чоловік відома в Криму і за його межами персона: викладач Таврійського університету і творець розкрученого сайту з туризму Ігор Р., пише Сегодня.

Цю інформацію виданню підтвердив заступник начальника управління у боротьбі з кіберзлочинністю і торгівлею людьми кримського міліційного главку Євген Стирков.

"Так, викладач ТНУ, нічого більше я поки розповідати не можу", - сказав він.

Водночас декан геофаку ТНУ Борис Вахрушев повідомив, що Ігор Р. не штатний співробітник його кафедри, а колишній найманий працівник університету.

"Він доцентом тільки представляється, а у нас в севастопольській філії кілька років тому читав спортивний туризм. Він не в штаті і ніколи не був. Його дочка вчилася у нас на факультеті. Вони разом збатьком займаються туристичним бізнесом", - розповів декан.

За даними газети, Ігор Р. відомий не тільки як кримознавець, але і як один з лідерів педофільської тусовки Криму на прізвисько "Звєрозуб" або ZZ.

Блоггер Агата Крісті, яка шукає в інтернеті педофілів і викриває їх, Анна Левченко, і яка займає посаду радника уповноваженого з прав дитини при голові адміністрації президента Росії про "Звєрозуба" знає вже 10 років і публікує матеріали про нього на своїй сторінці:

"Він платить хлопчакам з бідних сімей, щоб вони знімалися голими. Возить їх на узбережжя, діти позують голяка на тлі кримських гір і моря, валяються в пісочку. Тиражі фільмів не тільки принесли йому популярність і славу серед збоченців, а й заклали основу його аж ніяк не малих статків", - пише Анна.

За її словами, фільми "Звєрозуба" дуже швидко завоювали світовий ринок порнопродукції, зарубіжні та вітчизняні педофіли загорілися пристрастю до його акторів і він налагодив для заможних педофілів секс-туризм.

Вона підкреслила, що "Звєрозуб" пропонує туристам відпочинок на базах відпочинку Криму в компанії хлопчиків, ретельно маскуючи це під табори для скаутів.

"Є припущення, що хлопчики у нього не тільки позують голяка, але й надають за окрему плату секс-послуги", - додала Анна Левченко.

Затримали Ігоря, за інформацією прес-служби МВС України, під час реалізації порнопродукції. Вивчивши зняті фільми, міліція встановила особи трьох неповнолітніх хлопчиків, постраждалих від дій збоченця, зараз з ними працюють психологи.

За фактом розповсюдження дитячої порнографії порушено кримінальну справу. "Звєрозубу" загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини