Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини
"Клубок" розтрощили в інтересах "М'яснова"?

"Клубок" розтрощили в інтересах "М'яснова"?

31-01-2011
Підприємці Житомира написали відкритого листа, якого адресували головному міліціонеру, обласному прокурору та меру міста. Зокрема, автори листа вказують, що істинним мотивом нападу на "Клубок" є лобіювання державними структурами інтересів приватного підприємця Володимира Михальця, власника мережі магазинів "М'яснов".

Начальнику УМВС України в Житомирській області
Івакіну Ю.В.,
Прокурору області
Франтовському М.М.,
Міському голові Житомира Дебою В.М.
Відкритий лист

Шановні панове!

Минулого тижня житомирян вразили події, які розвивались у самому центрі міста посеред білого дня, навколо комп’ютерного клубу «Клубок». Відео захоплення приміщення працівниками прокуратури та УБОЗ, завдяки Інтернету стали надбанням всієї України та, прямо скажемо, не найкращим чином спрацювали на репутацію міста, в яке ви, шановний міський голова, закликаєте інвесторів. Заради справедливості можна сказати, що подібні, хоча і менші за масштабом вилазки не вперше в місті і були ще за каденції попереднього мера. Але розмах цього разу, перевищив попередні тихі війни з підприємцями, у яких є що відібрати. Сама ситуація по суті виглядає маразмом. Прокурор міста разом з іншими співробітниками та представниками УБОЗ, замість боротьби зі злочинами, скажімо можна ж було потратити цей, оплачений за бюджетні (читай – наші) кошти робочий час на виловлювання не чистих на руку чиновників, полюють на одного школяра, який прогулює школу, граючись в комп’ютерні ігри. Тут ще постає питання: «А был ли мальчик?» Ні, фізично дитина була присутня, але чи не був той школяр підсадною качкою?

Взагалі в цій історії питань багато. Наприклад, чому не приїхала викликана власником служба охорони? Чому працівники прокуратури проявляли таку рішучість, зовсім відмінну від випадків, коли вони працюють на зарплату? Відповіді на ці запитання знайти не так важко, головне – бажання. Але про це пізніше.

Повернемось до чудового прикладу, який нам підприємцям показали минулого тижня. Тепер кожного дня, ми маємо прокидатись із думкою, чи варто і нам сьогодні чекати на гостей, чи може обійдеться? Погодьтесь, привід, ви, представники «правоохоронних» (вибачте за лапки) органів завжди зможете знайти або, якщо потрібно, і власноручно забезпечити. Потрібна тільки одна умова, заради якої ви готові «виконувати свій обов’язок» 24 години на добу, аби тільки ця умова була зеленого кольору та з більшою кількістю нулів.

Власник «Клубка» опинився на три доби в СІЗО, а з самого клубу винесли 51 комп’ютер, чи не правда адекватні дії як для одного заблудного школяра? Неправда! І всі це розуміють, як інакше пояснити цей цирк! І може зрештою варто сказати правду, яка відома багатьом та відкрити очі керівникам правоохоронних органів та меру на те, чим займаються їх підлеглі. Почнемо з мера.

Може, ви Володимире Михайловичу не в курсі, але ще за вашої попередниці, в центрі міста, почались захоплення, в результаті яких контроль над декількома магазинами комунальної власності і не тільки, став один з ваших підлеглих – начальник департаменту власності та ринкового регулювання міської ради, пан Володимир Михалець, чи краще сказати Володимир «М’яснов». Можливо таким чином, відкривши декілька м’ясних магазинів, звичайно,не на своє прізвище, він регулює ринок чи власність міста. Поки що в приміщенні «Клубка» не встигли почати продаж м’яса, але справа, очевидно, не за горами.

Цікаво, що напередодні захоплення, пан «М’яснов»-Михалець зустрічався із одним з працівників УБОЗу, який їздить на купленому за зарплату джипі, і ще одним персонажем захоплення «Клубка», працівником міської прокуратури, дехто Бабенковим, який на розміщеному в Інтернеті відео, виявив найбільшу турботу за школяра, вимагаючи відкрити ролету, що зачинилась після спрацювання тривожної кнопки. А ще за пару днів до описаних подій головні герої-«правоохоронці» по черзі з паном Михальцем засвітились в деяких місцевих закладах міста на відеокамеру. Ви, пане мер не доручали своєму підлеглому, випадково, в робочий час вирішувати якісь питання з прокуратурою чи УБОЗом? Варто це питання з’ясувати, а заодно, зібравшись разом з колегами - керівниками правоохоронних органів, припинити діяльність цього угрупування раз і назавжди, інакше чекатимете ви на своїх інвесторів ще років сто.

З повагою, підприємці міста (ті, що ще залишились).

P.S. Вибачте, що не підписались, не дуже хочеться завтра застати в своєму кафе, магазині, офісі працівників УБОЗ та прокуратури в пошуках школярів-прогульників. Думаємо те, що в листі вказані реальні факти, перевірити буде не складно, і зробити за тим висновки. Але якщо у вас не вийде, тоді вже доведеться поділитись з Інтернет-громадою відеозаписом, сподіваємось, шановні панове, вас цікавлять не лише недовиховані діти, але й чиновники, що полюють за чужим майном.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини