Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
 «МАШИННА СТЯЖКА ПІДЛОГИ – ЯК ОСНОВА ІДЕАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВАШОЇ ОСЕЛІ»

«МАШИННА СТЯЖКА ПІДЛОГИ – ЯК ОСНОВА ІДЕАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВАШОЇ ОСЕЛІ»

10-06-2020
Ідеальний ремонт нової квартири чи будинку - це те, що робить кожну оселю та дім комфортним, улюбленим місцем, де ми проводимо значну частину нашого життя. Ніщо не робить завершення дня кращим, аніж відпочинок в улюбленій кімнаті. Звичайно, велику роль відіграє колір стін та розмір меблів у вашій оселі, але серед іншого найважливішим є основа квартири чи будинку – підлога. Саме на ній буде багато років триматися вибраний вами ламінат, паркет, плитка або ж популярне нині вінілове покриття.

 «МАШИННА СТЯЖКА ПІДЛОГИ – ЯК ОСНОВА ІДЕАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВАШОЇ ОСЕЛІ»


Сьогодні існує чималий перелік технологій, які застосовуються для укладання якісної підлоги. Найпопулярнішою та безпрограшною технологією є напівсуха цементно-піщана стяжка, з якої розпочинається облаштування підлоги усіх сучасних житлових і нежитлових приміщень. Створення такої стяжки підлоги відбувається за допомогою спеціальної машини-компресора (пневмонагнітача), яка подає суміш до приміщень висотою навіть 25 поверхів. У своєму складі суміш містить, окрім заводського цементу та відбірного піску, спеціальні пластифікатори та поліпропіленову фібру, які зміцнюють структуру майбутнього покриття, запобігають виникненню деформацій та тріщин.

Машинна стяжка підлоги забезпечує ідеальну якість поверхні не тільки для житлового варіанту оселі, офісів чи торгових комплексів, її унікальність, швидке висихання та легкість у порівнянні з іншими видами стартового шару підлоги підходить навіть для автосалонів, складів та масштабних заводів.

У Житомирі вже протягом 5 років фахово підготовлені бригади під керівництвом Андрія Черниша надають якісні послуги машинної стяжки підлоги цілому місту та області.

- Працюю в цьому бізнесі не перший рік, але тільки зараз прийшов до поширення інформації через ЗМІ. І причиною тому слугує поява невідповідальних людей на ринку послуг. Чому не кажу «конкурентів»? Тут просто - в цьому бізнесі я почав пробивати шлях перший у нашому місті, поступово згладжуючи всі можливі недоліки та нюанси, відпрацьовуючи кожен крок з розуміючими людьми поруч. Сьогодні жодна команда в місті не має такого досвіду роботи, як МИ. Наші досвідчені працівники виконують свою роботу відмінно, не лишаючи за собою проблем. Але майже кожного тижня я отримую дзвінки з негативними відгуками від людей... Це відгуки про роботу новачків у цій справі, які заманили ціною.

 «МАШИННА СТЯЖКА ПІДЛОГИ – ЯК ОСНОВА ІДЕАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВАШОЇ ОСЕЛІ»

Андрій Черниш


Облаштування стяжки ручним способом займає дуже багато часу, що значно сповільнює завершення ремонту, натомість працівники товариства з професійною легкістю спроможні облаштувати машинну стяжку підлоги на площі 100-150 м2 за один день. Десятки житлових комплексів новобудов міста Житомира вже мають в основі ідеальну стяжку підлоги, виконану бригадами товариства «СКРІД».

Бездоганну репутацію у замовників Товариство отримало не лише завдяки ідеальному виконанню своїх робіт, а й через врахування усіх побажань та зауважень клієнтів, надання попередньої консультації щодо умов і можливості виконання облаштування приміщень за допомогою машинної стяжки, завдяки професійному підходу до кожного замовника.

За телефонами товариства «СКРІД»: (073) 557-14-11 та (068) 557-14-11, усіх зацікавлених всебічно проконсультують щодо стяжки підлоги, дадуть відповідь на всі запитання та уточнять деталі виконання робіт.

Якісно, швидко, не дорого – можете обрати два з трьох. АБО Ж ОТРИМАТИ ВСЕ, обираючи «СКРІД»!

 «МАШИННА СТЯЖКА ПІДЛОГИ – ЯК ОСНОВА ІДЕАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВАШОЇ ОСЕЛІ»

Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку


Від Алла 16 липня 2021 16:37:
Стяжка полов 20кв.м
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини