Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Тільки що на вулиці Довженка у Житомирі агресивний пес жорстоко покусав житомирянку

Тільки що на вулиці Довженка у Житомирі агресивний пес жорстоко покусав житомирянку

29-07-2020
Тільки що на вулиці Довженка, в районі ринку "Радуга" великий агресивний пес без намордника в присутності господаря жорстоко покусав житомирянку - тендітну жінку середніх років.

Потерпіла вся в крові та в слідах від укусів собаки. Небайдужі люди викликали швидку допомогу і допомогли потерпілій сісти в машину.

Редакція сайту Житомир-онлайн просить очевидців цієї трагедії відгукнутися і зателефонувати до редакції за номером - 096-319-24-11, або написати в інтернеті на електронну адресу online.zt@gmail.com.

Тільки що на вулиці Довженка у Житомирі агресивний пес жорстоко покусав житомирянку

На головну сторінку


Від Іп 30 липня 2020 00:38:
100% ця житомирянка сама винна. Кожного разу бачу , як самі люди провокують собак. Собака по погляду зразу бачить настрій людини, вони й між собою спілкуються поглядом. Нещодавно такий собі неадекватний дідусь гуляв з внуком, дві собаки спокійно лежали на газоні, нікого не чіпали, і тут дідусь як став в позу, як підійшов до собак лякати іх, так вони і стали захищатись і гавкати, а дідусь став верещати, що на нього напали собаки і став погрожувати розправою. Ясно чому може навчитись внук. А ділусеві слід було погладити і погодувати собак або хоча б не провокувати їх.
І він такий не один. Собаки відчувають людину. Не треба дьоргатись в паніці, пинати їх і гнати, то й не будуть кусати. Собака чекає, щоб її погладили і погодували, приютили. Але ж люди роблять все лише по вигоді, з собаки вигоди немає, то й зганяють свою злобу на беззахисних. Винна жінка, я впевнена. І до чого тут ці демонстративні слова типа "тендітна", якась показушнв стаття чи то її якийсь тупий автор писав.

Від Алла 31 липня 2020 09:47:
Собака, повинен бути на прив'язі. Якщо вигулювати, то в наморднику. І не по базарах, або де діти граються чи люди ходять. Тримаєш собаку, значить треба мати власну тереторію з парканом, щоб міг гратися собака. А не жити в квартирі і тримати собаку, щоб люди боялися виходити з дому. З цими собаками зара твориться чорт і що. Більші права мають як люди. Нема порядку. Треба приймати якісь міри. Відстрілювати як колись це було. А не боятися пройти по вулиці, бо собаки на тротуарах лежать.
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини