Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини
"Патрульне беззаконня" вночі у Житомирі!

"Патрульне беззаконня" вночі у Житомирі!

04-08-2020
В ніч з 2 на 3 серпня у Житомирі патрульні поліцейські ніби вирішили різко за одну ніч виконати місячний план своєї роботи, адже зупиняли "аби зупинити"!

Хто катається по нічному місту, могли помітити, що патрульні екіпажі майже не їздили в пусту, а на кожному кроці когось "оформляли"!

Часто доходило й до абсурду: намагались виписувати водіям постанову за те, що ті "їдуть в крайній лівій смузі, коли крайня права вільна" (таке порушення існує), але випадок був на свіжо відремонтованому відрізку вулиці Велика Бердичівська, де зауважу: ще немає дорожньої розмітки, тож юридично, водії мають право рухатись хоч і по зустрічній "смузі", адже розподіл транспортних потоків без розмітки відсутній!

Були і ситуації коли поліцейські зупиняли авто просто так, щоб запитати у водія: "Як справи?", або й "чи не таксує він випадково?", бо якийсь пасажир в якомусь таксі забув телефон! Ми нагадаємо, що зупиняти без причини патрульні не мають права!

Та була не менш дивна ситуація про яку я хочу написати трохи більше та яку ви можете бачити на фото, а саме: поліцейські на виїзді з двору Житомирської міської ради виписували постанову власнику мопеда, який коло нього вживав пиво! Зауважу, що водій не їхав у нетверезому стані, не випив та сів за кермо п'яний, а саме вживав коло скутера!

"Патрульне беззаконня" вночі у Житомирі!


Справа в тому, що законодавство України не забороняє рухатись пішоходам у нетверезому стані, а в даному випадку з юридичної точки зору, чоловік якого "оформлювали" був саме пішоходом!

Вдумайтесь: патрульні тричі пропонували пішоходу пройти алко-тест, а за відмову виписали йому постанову за водіння транспортного засобу у нетверезому стані та вилучили у нього водійське посвідчення!

Факт в тому, що випити у власному авто чи випити коло іншого транспортного засобу не значить їхати на ньому!
Якщо говорити в даному випадку про мопед, то "водій-пішохід" міг після вжитого пива рухатись по тротуару ведучи двоколісний в руках на, що має повне право!

Та поліцейські мабуть просто "виконували план" і справа пішохода з постановою від копів, в адекватному судді, має розсипатись, як не правова!

Віримо, що в Україні розпочнеться "поліцейська реформа", де правоохоронці захищатимуть права українців, а не порушуватимуть їх!


Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку


Від Вадим 4 серпня 2020 09:05:
Ви впевнені, що немає свідків або відеоматеріалів про те, що водій двухколісного не рухався на ньому після вжиття алкоголю, а помітивши поліцейських, зробив вигляд недорозуміння?
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини