Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини

Ліга Чемпіонів. 2 тур. Динамо Київ - Динамо Загреб - 2:0. Дебют Блохіна в Європі не зіпсували. ВІДЕО

04-10-2012
Київське "Динамо" зуміло не зіпсувати дебют Олега Блохіна в єврокубках на посаді головного тренера столичного клубу. У середу, на НСК "Олімпійському" із легкою задишкою було обігране загребське "Динамо" з рахунком 2:0.

Команда Олега Блохіна швидко забила. Вже на 3-й хвилині після прострілу Вукоєвича м`яч влетів у кут воріт після удару головою Гусєва. Здавалося, що цього вечора динамівці Києва реабілітуються за розгром в Парижі, але про цю поразку в команді, мабуть, забули. При Блохіну команда ще не стала Динамо-машиною, і навіть була не схожа на БАТЕ-трактор, який розчавив "Баварію", але, схоже, про це поки не мріють і самі гравці.

Після забитого голу динамівці Києва чомусь зупинилися і гра з хорватами стали нагадувати рядовий матч чемпіонату України або ж серіал, коли пропустивши хвилин з десять гри, ти не втрачаєш цілісного малюнку. Київське "Динамо" почало грати про рахунку, а гості просто нічого не могли створити біля воріт Шовковського.

Так, було кілька прострілів та ударів по воротах, але не більше. У господарів також не було маси моментів, але вони ще раз забили у першому таймі. Після помилки при вибиванні м`яча від голкіпера Келава та прострілу у штрафну від Тайво, круглий у власні ворота зрізав Піваріч. Це була 33-та хвилина і було зрозуміло, що підопічні Олега Блохіна перемоги не втратять, якщо самі собі не заб`ють два голи.

У другому таймі на полі нічого не змінилося. Кияни знову не настирно атакували, Загреб як міг огризався. Ледве не привіз м`яч у власні ворота після обрізки Шоковський, але пощастило. А ось Ідейє та Ярмоленко в цьому матчі хоч й не так часто обрізалися, але зіграли не свій матч. Обидва були малоефективними і варто було їх змінювати ще по перерві.

Чи міг Блохін розраховувати на кращий дебют? Мабуть, що ні. Після відставки Сьоміна комада грає натянуто і важко. І добре, що на цій стадії нам не дісталося після ПСЖ те ж саме "Порту", а то б Олегу Володимировичу довелося сутужно.

Тим не менше, перша перемога в Лізі чемпіонів здобута і найголовніше завдання для Блохіна, щоб вона не стала останньою на груповому етапі. Хоча, при нинішній функціональній та фізичній формі київській команді буде ой як важко боротися за плей-офф Ліги чемпіонів проти французів та португальців. Хоча, може порадувати лише одне - путівку в Лігу Європи ми вже на половину відвоювали.


Автор статті: Микита Малинський

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини