Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

У Житомирі, Україні та й...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

Новини
6+ переваг швидкомонтованих будівель

6+ переваг швидкомонтованих будівель

23-07-2021

Швидкомонтовані споруди – сучасна каркасна технологія будівництва, популярність якої зростає з року в рік, адже переваг у неї перед традиційними методами дуже багато. По-перше, це швидкість, з якою здійснюються роботи. Клієнт отримує готовий до експлуатації об’єкт площею до 1500 кв. м уже за 2–4 місяці. По-друге, це універсальність. Метод підходить для будівництва об’єктів різного призначення. По-третє, каркасна технологія дає можливість отримати приміщення з високими експлуатаційними характеристиками. Капітальне будівництво передбачає великі витрати фінансів і часу. Каркасна технологія, яка містить проектування, виробництво металоконструкцій і сендвіч-панелей, а також їхню установку, навпаки, забезпечує відповідні умови для максимальної економії.


Які переваги має будівництво швидкомонтованих об’єктів

Каркасна технологія дає можливість зводити споруди в будь-який сезон, оскільки не передбачає застосування в роботі цементних розчинів. З’єднання елементів конструкції здійснюється за допомогою спеціальних болтів і саморізів.


Швидкість будівництва – це не єдиний плюс методу. Додаткові переваги каркасної технології:


  1. Можливість будівництва приміщень в умовах обмеженого простору. Звести елітний автосалон чи заправку можна навіть на невеликому майданчику. Всі необхідні матеріали поставляються на об'єкт в готовому вигляді. Їх не треба підганяти під розмір чи фарбувати.


  2. Можливість розширення приміщень. З часом обороти підприємства збільшуються, отже, виникає потреба в додатковій площі. Каркасна технологія дозволяє розширювати приміщення. При цьому зупиняти виробничий процес немає потреби.


  3. Можливість перепрофілювати будівлю. Існує два типи об’єктів: «холодні» та «теплі». Перший передбачає спорудження стін і покрівлі з профнастилу, другий – з сендвіч-панелей. Якщо з часом підприємство змінило свій вектор діяльності, то приміщення неважко перепрофілювати та, наприклад, утеплити його плитами.


  4. Можливість облаштувати тільки «легкий» фундамент. Будівлі з металоконструкцій і сендвіч-панелей не створюють високого навантаження на основу. Зведення легкого фундаменту має свою перевагу: об’єкт можна буде оформити як тимчасову споруду, завдяки чому простіше на неї отримати документи.


  5. Відсутність необхідності штукатурити чи фарбувати фасад. Для спорудження стін та облаштування покрівлі використовуються сендвіч-панелі, які характеризуються високими декоративними якостями. Можна вибрати плити з гладкою, стандартною чи дрібно профільованою поверхнею, будь-якого кольору (за каталогом RAL). Комбінація різних відтінків сендвіч-панелей дозволяє створювати цікаві композиції, які відповідають принципам сучасного оформлення екстер’єру споруди. Плити відрізняються презентабельним виглядом, не потребують додаткового оброблення декоративним покриттям.


  6. Можливість швидко демонтувати споруду й перевезти її на інше місце. Болтове з'єднання дозволяє хутко розібрати конструкцію. Якщо є необхідність, будівлю можна змонтувати знову з тих же елементів, при цьому її експлуатаційні властивості залишаються незмінно високими.


Важливо! Експлуатаційний ресурс швидкомонтованих споруд – від 50 років.


Як зекономити на будівництві

Спеціалісти рекомендують замовляти послуги «під ключ». Роботи варто довіряти компанії, яка має хорошу репутацію на ринку, відповідні ліцензії та досвід, а також застосовує новітні технології.


Корпорація «Промстан» – підприємство повного циклу. На заводі можна замовити проектування та виготовлення металоконструкцій і сендвіч-панелей. Корпорація також надає послуги з монтажу споруд. «Промстан» видає гарантію на всі виконані роботи.


Джерело: сайт promstan.com.ua


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини