Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню

У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню

10-08-2015
Вірменин Арам Геворгян вже 7 років проживає у Житомирі. В обласному центрі його знають як віртуозного шеф-кухаря кафе-бару «Колесо».

Арам за фахом кухар і свою кулінарну майстерність шліфує вже 10 років. Працював у Вінниці та Києві, а рік тому приїхав у Житомир, де одразу вразив гурманів своїм вишуканим мангал-меню.

«Всі наші відвідувачі – це вже постійні клієнти. Ми намагаємося знайти індивідуальний підхід до кожного і зробити все, аби зі стін нашого закладу люди виходили задоволені і ситі. Розумію, що в нинішніх умовах більшість житомирян економлять і багато в чому собі відмовляють. Аби підтримати наших клієнтів у цей непростий час, ми не підвищуємо цін із листопада минулого року», - розповідає шеф-кухар.

Арам сам вибирає на ринку якісне м’ясо та готує із нього смачні страви: «Ми пропонуємо гостям гарячу свинину, телятину, курятину. Зараз, влітку, особливою популярністю користуються овочі, приготовані на грилі».

Арам Геворгян переконаний, що страви на грилі не нашкодять здоров’ю, якщо їх вживати один раз чи двічі на місяць, але в жодному разі не щодня.

Шеф-кухар ділиться рецептом шашлика, який можна приготувати вдома: «Це все дуже просто. У першу чергу потрібно вибрати якісне м’ясо. А потім за смаком додати сіль та перець і можна одразу смажити. Аромат м’яса вже з перших хвилин приготування заінтригує вас та ваших гостей. Для того, щоб надати вишуканості шашлику, можна приготувати на грилі соус із помідор, перцю та баклажанів. У мене немає особливих пропорцій, але відвідувачі ще жодного разу не скаржилися на смак страв».

Арам обожнює український борщ і стверджує, що вірменська кухня немає жодних особливостей. За його словами, все залежить від смакових вподобань того, хто готує страву.

«Ви знаєте, що таке долма? Це щось на зразок голубців у виноградному листі. Але особливість цієї страви полягає в тому, що до 1 кг м’яса потрібно додати 70 г рису. Тоді ви їсте не плов, а насолоджуєтеся смаком справжнього м’яса», - ділиться Арам Геворгян.

У кафе-барі «Колесо» середня вартість комплексного обіду становить 35 грн. Якщо клієнти замовляють страви із мангал-меню, то їх готують протягом 15 хвилин. У закладі також працюють на замовлення. Смачні страви протягом години доставляють додому. Окрім цього, шеф-кухар може виїхати додому чи на дачу і приготувати смачний шашлик на ваших очах.

Арам працює без вихідних та відпустки. Дружина та діти бачать його вранці перед роботою або пізно ввечері. «Якщо я буду відпочивати, то наші гості залишаться голодними. Двері доведеться зачинити на замок, а шеф-кухар не може собі цього дозволити», - наголошує кухар.

Арам Геворгян запрошує жителів та гостей Житомира на частування у свій заклад: «Бажаю всім смачного і гарних вражень! А ще – високих зарплат, які дозволять час від часу влаштовувати собі свято час від часу. У нашому кафе-барі добросовісні працівники зроблять все для того, аби вам захотілося сюди повернутися знову».

У кафе-барі «Колесо», що по вул. Лермонтовській, 16 на вас чекає неповторна середньовічна атмосфера, гарна музика і справжній порятунок від літньої спеки. До смачних м’ясних страв тут пропонують освіжаючі овочі та прохолодний узвар. Зарезервувати місце для важливої події або замовити страви додому можна за телефоном (098) 200-47-89.

У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню


У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню

У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню

У Житомирі вірменський кухар Арам пропонує вишукане мангал-меню

Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку


Від Наталья 20 вересня 2019 20:07:
Разочарованы! Многих блюд из меню нет в наличии!Шашлык из шеи принесли сильно обугленый! Вместо шашлыка из телятины принесли челогач! Печёный картофель сырой. Салат щедро полит уксусом. Были проездом и не было времени искать другое заведение!

Разочарованы! Половины блюд из меню нет !!!
Шашлык из шеи принесли сильно обугленый! Вместо шашлыка из телятины принесли челогач! Печёный картофель сырой. Салат щедро полит уксусом. Были проездом и не было времени искать другое заведение.
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини