Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Наркоман у Генічеську захопив у заручники пасажирів та водія маршрутки

04-08-2012
До чергової частини Генічеського райвідділу міліції надійшло повідомлення від водія маршрутного автобусу про те, що в селищі Щасливцево Генічеського району, в маршрутному автобусі сполученням "Щасливцево-Іванівка", невідомий громадянин приставивши до його шиї розбиту пляшку з під пива, вимагав доставити його до районного відділу міліції міста Генічеськ

Водій розповів, що на зупинці в селищі Щасливцево до автобусу зайшли п’ять пасажирів: жінка з неповнолітніми дітьми та хлопець. Після того, як "маршрутка" рушила з місця підійшов молодик та підставивши під горло розбиту пляшку наказав їхати до райвідділу міліції. Водій намагався заспокоїти чоловіка, але останній постійно лаявся, вів себе агресивно та говорив, що викине жінку з автобусу, якщо той не буде їхати якомога швидше.

Поїздка до міста Генічеськ тривала близько 40 хвилин. На прохання жінки відпустити водія злочинець ніяк не реагував, приставивши останній до шиї "розочку" наказав усім пересісти на задні місця.

Прибувши до Генічеського відділу міліції, зловмисник випустив з автобусу водія, щоб той привів до нього співробітників міліції. Під час розмови з працівниками міліції зловмисник вимагав зустрічі з прокурором. Один із співробітників, представившись прокурором, відволік увагу чоловіка, завдяки цьому вдалося визволити пасажирів та затримати наркомана.

Люди, які знаходились у "маршрутці" перебували у шоковому стані, всім була надана кваліфікована психологічна допомога. Ніхто з пасажирів не постраждав.

Затриманим виявився 31-річний безробітний житель Запорізької області, Наразі опитати затриманого неможливо, тому що він перебуває у стані сильного наркотичного сп’яніння.

Під час особистого огляду у нього було виявлено та вилучено медичну ампулу з написом "Кодетерпин", два шприци та два пакетики з порошковидною речовиною білого кольору. Вилучене направлено на дослідження.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.147 КК України "Захоплення заручників". Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Ведеться слідство.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини