Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Оперативники затримали кривдників підприємця упродовж доби

04-09-2012
Приватний підприємець, житель м. Олевська, задумавши придбати машину, попросив допомоги у подружжя давніх знайомих житомирян. Однак, спільна поїздка по районам області у пошуках потрібного авто закінчилась крадіжкою 13 тисяч гривень, зібраних для покупки транспортного засобу.

Повідомлення про вчинення протиправних дій відносно 37-річного чоловіка надійшло до Коростишівського РВ УМВС України в Житомирській області надвечір, близько 19.00. У ході з’ясування усіх обставин, працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили, що потерпілий разом із знайомими, чоловіком та жінкою, повертався на машині таксі з Попільнянського району до Житомира. Метою їх поїзди був огляд машини, яку заявник збирався придбати. Однак, авто не сподобалось, тому вирішили заїхати ще до Коростишева, де також продавалась машина вподобаної моделі.

По дорозі весела компанія розважалась, балагурила та, певно, для настрою, вживали спиртне. Неподалік одного з сіл Коростишівського району пасажири попросили зупинити авто та вийшли з салону. У придорожньому лісі між чоловіками раптово виник конфлікт. Наразі працівники міліції встановлюють всі його обставини, оскільки свідчення потерпілого та нападників в описі цих подій не збігаються. А тоді результатом сутички стало те, що у потерпілого відібрали 13 тисяч гривень, які призначалися для авансу за машину. Його залишили посеред лісу, обабіч дороги, а самі недавні супутники, змусили водія таксі відвезти їх до автовокзалу у Коростишеві. Там чоловік з жінкою вийшли, звісно, не обтяжуючи себе розрахунками за послуги таксі.
Звернувшись до міліції, потерпілий, не дивлячись на знайомство з кривдниками, зміг назвати якісь певні дані лише чоловіка, а от жінку знав тільки на ім’я. Проте встановлення осіб підозрюваних та їх розшук тривав лічені години. Уже наступного дня обоє були затримані.

За інформацією оперативників, з вокзалу Коростишева парочка попрямувала до Києва, де активно розважалися на гроші недавнього друга. Втім їх вояж зупинили працівники карного розшуку обласного управління та райвідділу міліції.

Як повідомив начальник УКР УМВС України в Житомирській області Віктор Бугира, за даним фактом було порушено кримінальну справу, розслідування якої триває. Усі деталі та обставини справи будуть встановленні у ході проведення відповідних слідчих дій.
Джерело статті: Житомир Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини