Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини

День міліційного відпрацювання Бердичева: розкрито десяток злочинів та припинено сотню правопорушень

11-09-2012
Упродовж одного дня на території Бердичівського району та самого райцентру тривали оперативно-профілактичні заходи, в ході яких працівники міліції комплексно запобігали виникненню правопорушень та злочинів, а також припиняли протиправні діяння.


До проведення вказаних заходів керівництвом УМВС України в Житомирській області було залучено понад сотню представників різних галузевих служб та стройових підрозділів обласної міліції, у тому числі працівників Державтоінспекції, роти міліції особливого призначення «Беркут» і батальйону патрульної служби. Окрім того, участь у міліційному відпрацюванні взяли представники й інших правоохоронних та контролюючих структур.

Правоохоронці упродовж одного дня розкрили десяток злочинів. Під час проведення санкціонованого судом обшуку в обійсті 54-річної жительки с.Хажина працівники міліції виявили та вилучили матерчатий пакунок з подрібненою рослинною масою зеленого кольору. За словами господарки, під стару пральну машину зілля сховав її 53-річний співмешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі й за зберігання наркотичних речовин.

Проте у даному домогосподарстві це була не остання знахідка. В одній з кімнат будинку під завалами одягу правоохоронці виявили ще й боєприпаси: 13 набоїв калібру 5,45 мм до АК-74 та 12 набоїв калібру 7, 62 мм до автомата Калашникова. Як з’ясувалося, арсенал - також власність співмешканця господарки.

Пояснювати наявність наркотиків та боєприпасів у домі чоловікові доведеться у міськвідділі міліції. Проте очевидно, що за незаконне їх зберігання йому знову загрожує карна справа за ст.ст.309 та 263 Кримінального кодексу України.

Для чого у кишені своїх штанів носив кастет, доведеться розповісти й 36-річному бердичівлянину, в якого під час зовнішнього огляду працівники міліції й виявили предмет, схожий на холодну зброю. Якщо експерти-криміналісти підтвердять належність вилученого предмету до такої, то чоловікові буде загрожувати кримінальна справа за ч.2 ст.263 (Носіння кастету без передбаченого законом дозволу) ККУ та відповідальність згідно з чинним кримінальним законодавством.

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Бердичівському районі спрямували свою роботу на виявлення злочинів у сфері інтелектуальної власності та високих технологій. З цією метою вони перевірили ряд суб’єктів підприємницької діяльності, що займаються реалізацією примірників аудіовізуальних творів. В одному з таких приватних магазинів правоохоронці провели огляд, в результаті якого вилучили 338 DVD - дисків з контрафактними ознаками.

У разі, якщо експертний висновок підтвердить підозри міліціонерів, відповідно до ст.203-1 (Незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва ) Карного кодексу України власнику магазину доведеться сплатити штраф на кругленьку суму.
За порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом очевидно буде притягнуто до кримінальної відповідальності й 44-річний бердичівлянин, автомобіль ЗІЛ якого було зупинено правоохоронцями на одній з вулиць райцентру. В кузові автівки чоловік перевозив брухт чорних металів загальною вагою у 800 кілограмів, не маючи при цьому відповідних документів на вантаж. За таких обставин автомобіль та водія було доставлено до Бердичівського міськвідділу міліції для подальшої перевірки.

Загалом у Бердичівському районі та райцентрі працівники міліції виявили понад сотню порушень адміністративного законодавства, вилучили 80 літрів самогону, 340 літрів закваски та 16 самогонних апаратів.
Джерело статті: Житомир Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини