Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Працівники міліції знайшли та затримали чоловіка, який стріляв в одному з кафе Житомира 12 вересня

13-09-2012
12 вересня, близько 19.00, до Богунського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що до однієї з лікарень обласного центру доставлено 54-річного місцевого жителя. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і мав вогнепальне поранення грудної клітини.


На місце події негайно виїхали працівники міліції. Обставини отримання чоловіком тілесних ушкоджень та причетних до цього осіб встановлювали оперативники карного розшуку УМВС та Богунського райвідділу. Хоча пошуки і ускладнюютьсяч тим, що потерпілий категорично відмовлявся розповідати, що і де з ним відбулося.

Відтак, на території області було введено в дію план «Сирена» та проводились інші оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання особи невідомого.

Попередньо було встановлено, що у потерпілого під час відпочинку в одному з кафе міста виник конфлікт з іншим відвідувачем. Чоловіків, чия словесна перепалка загрожувала перерости у бійку, розвели по різних столиках інші члени гурту. Згодом ображеного та агресивно налаштованого учасника конфлікту доставили на авто додому. Проте, як показали подальші події, замість йти спати, чоловік взяв прихований у підсобному приміщенні пістолет та повернувся до кафе.

Підігрівши свою образу новою порцією алкоголю, підозрюваний, і до того вже добряче випивший, вистрелив з близької відстані у свого опонента. Після цього залишив кафе та взагалі межі Житомира.

Як розповів начальник УМВС України в Житомирській області Олександр Просолов, затримували озброєного підозрюваного, зважаючи на його потенційну небезпеку, бійці спецпідрозділу «Сокіл» після встановлення оперативниками можливого місцеперебування. Чоловік вирішив сховатись до часу у знайомого в одному з сіл Житомирського району, однак уже наступного дня після скандального вечора був затриманий.

Зброю працівники міліції вилучили. За фактом замаху на життя особи порушено кримінальну справу, розслідування якої триває. Підозрюваному за небезпечну витівку у п’яному дурмані може загрожувати позбавлення волі на термін до 15 років.
Джерело статті: Житомир Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини