Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Житомирщина: Кримінальна хроніка за 16-17 вересня

17-09-2012
До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних надійшло 470 повідомлень, 429 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, шахрайства та інші.



У 152 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 360 порушень правил дорожнього руху, 56 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

15 вересня дільничні інспектори Чуднівського РВ у ході проведення оперативно-профілактичних заходів на автодорозі між смт. В.Коровинці та с. П’яткою затримали 17-річного жителя обласного центру, в якого виявлено поліетиленовий пакет та матерчату сумку із рослинами конопель загальною масою близько 6 кг. Наразі вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Жителька обласного центру 16 вересня повідомила до міліції про те, що цього ж дня, близько 18.00, по вул. Київській, у її 13-річного сина невідомий відкрито викрав мобільний телефон вартістю понад 1 тисячі гривень.
Працівники роти міліції особливого призначення "Беркут" за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного жителя обласного центру, якого для з’ясування всіх обставин події доставлено до Корольовського райвідділу міліції.

Минулої доби житель смт. Гришківці Бердичівського району звернувся до міліції із заявою про те, що в період з 18.00 15 вересня до 09.00 16 вересня із його будинку, через незачинене вікно, невідомим викрадено велосипед та 2 тис. гривень.
Оперативники карного розшуку в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють двох непрацюючих місцевих жителів, розшук яких наразі триває.

16 вересня 86-річна жителька Новограда-Волинського повідомила до міськвідділу міліції про те, що цього ж дня близько 09.00 дві невідомі жінки, перебуваючи в її квартирі під приводом продажу речей, скориставшись відсутністю господині в кімнаті, скоїли крадіжку 10 тис. гривень, 500 доларів США, 5 тис. російських рублів та 500 євро.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міськвідділу, експертом вилучено низку речових доказів. Триває пошук невідомих шахрайок.
Шановні громадяни! Літні люди – найбільш уразлива та незахищена категорія нашого суспільства. Попередьте своїх батьків, особливо, якщо вони самотньо проживають, про необхідність вжиття найелементарніших правил безпеки, зокрема не впускати до свого помешкання сторонніх осіб, незалежно від того, назвались вони соціальними чи медичними працівниками, представниками різних благодійних фондів, ветеранських організацій або продавцями чудодійних ліків тощо.
Джерело статті: Житомир Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини