Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Першим на новосілля завітав злодій, старання якого суд оцінив у 4 роки позбавлення волі

Першим на новосілля завітав злодій, старання якого суд оцінив у 4 роки позбавлення волі

07-11-2012
Коростенський міськрайонний суд Житомирщини виніс каральний вирок відносно 32-річного жителя райцентру, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Як було встановлено у ході розслідування, за квартирою родини жителів райцентру обвинувачений спостерігав упродовж певного часу. Подружжя щойно придбали це помешкання й нині активно перевозили речі та водночас готувалися до ремонту – закупляли необхідні матеріали.

Вивчивши приблизний розпорядок, коли господарі бували у квартирі, чоловік обрав слушний день та час і поліз до чужої оселі. Старі вхідні двері, які власники ще не встигли замінити на нові, просто вибив, а потрапивши до середини неабияк зрадів, переконавшись, що викрасти є що.

Певно, саме з тієї радості, чоловік і розпив сам з собою прихоплену заздалегідь пляшку горілки. Після такої трапези навіть приліг відпочити і деякий час проспав у чужому домі. Згодом, отямившись, став краще приглядатись до квартири, де виявив ручний візок, на який вантажив чуже добро та вивозив з оселі. У хід пішли нові шпалери, клей, доріжки, металеві речі, словом, все, що потрапляло у поле зору і що згодом можна було перепродати. До квартири повертався тричі, настільки захопився процесом крадіжки.

Коли ж до оселі прийшли господарі, то замість власного майна знайшли забуті речі крадія. Отямившись від побаченого, вони відразу зателефонували до місцевого міськвідділу міліції та повідомили про крадіжку.

Як повідомив начальник слідчого відділення Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області В’ячеслав Воропаєв, за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч. 3. ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

А встановили особу злодія оперативники карного розшуку, які і затримали підозрюваного через деякий під час спроби продати окремі викрадені речі.

У ході судового розгляду справи вина обвинуваченого була повністю доведена та й ним самим визнана. А відтак покарання обрано відповідне - позбавлення волі строком на 4 роки.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини