Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Водія, що смертельно травмував людину у Коростишівському районі, затримали в Києві

Водія, що смертельно травмував людину у Коростишівському районі, затримали в Києві

30-11-2012
Повідомлення про те, що він збив людину, стало для 29-річного киянина несподіванкою. Принаймні, так стверджує нині затриманий чоловік, що підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у Коростишівському районі Житомирщини.

Увечері 29 листопада до Коростишівського РВ міліції надійшло повідомлення про виявлення на узбіччі автодороги Київ – Чоп мертвої людини. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівникам міліції, що входили до її складу, одразу стало зрозуміло, що потерпілий чоловік став жертвою дорожньо-транспортної пригоди. Проте водій, що скоїв наїзд на людину, з місця пригоди зник.

– На тілі потерпілого було виявлено тілесні ушкодження, характерні для травмування у ДТП, - говорить начальник Коростишівського РВ УМВС України в Житомирській області Володимир Яремчук. – Також на місці пригоди правоохоронці знайшли пластмасові та металеві частинки автомобіля та уламки автомобільного дзеркальця. Ці сліди явно свідчили про те, що на потерпілого було здійснено наїзд автівкою.

Вже за годину міліціонери встановили особу загиблого. Ним виявився 52-річний житель м.Коростишева. За попередніми даними, чоловік намагався перетнути дорогу у невстановленому місці на неосвітленій ділянці траси. Можливо, це і стало причиною трагедії.
Водночас, за виявленими частинками, що могли належати автомобілю, яким було скоєно наїзд, працівники міліції склали орієнтування на автівки марки «Ланос» чи «Шевроле» з певними механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Інформацію про ДТП, а також ознаки автомобіля, що розшукується, було розповсюджено по всій території Житомирщини, а також у сусідні регіони.

Відтак, правоохоронцям удалося встановити особу власника підозрілої автівки, який виявився і її водієм – 29-річним жителем м.Києва. На його автомобілі «Шевроле» й дійсно було відсутнє зовнішнє дзеркальце заднього виду, а також значилися характерні для наїзду на перешкоду пошкодження.

За словами підозрюваного, повідомлення про трагічну ДТП стало для нього несподіванкою. Він розповів, що дійсно повертався зі Львову до Києва через Житомирщину. Й дійсно зупинявся у Коростишівському районі, оскільки автомобіль зіштовхнувся з якоюсь перешкодою. Проте було вже доволі темно, а тому водій не побачив, що збив людину.

– Наразі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини (ч.2 ст.286 ККУ) відкрито кримінальне провадження, - говорить начальник слідчого управління УМВС України в Житомирській області Василь Дячук. – Призначено та тривають обов’язкові експертизи, а також допитуються особи. За чинними кримінальним законодавством підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини