Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На Житомирщині затримали неповнолітніх, які у пошуках грошей для святкування, вбили пенсіонера

На Житомирщині затримали неповнолітніх, які у пошуках грошей для святкування, вбили пенсіонера

27-04-2013
Пізнього вечора до квартири 67-річної жительки Новограда-Волинського зайшли двоє молодиків. Під час суперечки з господарем квартири один з парубків наніс йому смертельне ножове поранення у шию, а інший - численні тілесні ушкодження дружині. Правоохоронці встановили особи та затримали нападників уже наступного дня.

Парубки раніше були знайомі з 65-річним чоловіком, тож той без вагань відчинив їм двері та запросив до квартири, незважаючи на пізній час.

Сусіди кажуть, що чоловік бувало приймав у себе пізніх гостей, нібито мав з ними якісь справи. Однак цього разу спокійна розмова швидко перейшла у суперечку.

Тож, коли господар квартири відмовив хлопцям у їх проханні, ті вдалися до своїх аргументів. Як встановили працівники міліції у ході попереднього з’ясування обставин, для розмови парубки заздалегідь прихопили з собою ніж та пневматичний пістолет.

Один з парубків наніс чоловікові ножове поранення у шию, на крик чоловіка вибігла дружина. Тож інший з нападників кинувся до неї. Допоки непритомні господарі приходили до тями, парубки нишпорили по квартирі у пошуках цінностей. Втім у помешканні пенсіонерів нічого вартого їх уваги вони так і не знайшли, і кинулись тікати.

До міліції зателефонувала схвильована господарка квартири і ледве зуміла попросити допомогу. Від шоку та хвилювання жінка змогла назвати лише адресу, тож слідчо-оперативна група негайно виїхала до вказаного місця.

Водночас працівники міліції викликали і швидку медичну допомогу. На жаль, поранення, нанесене парубками чоловікові, виявилося смертельним. Жінку було госпіталізовано та надано необхідну медичну допомогу, наразі її життю нічого не загрожує.

Працівники слідчо-оперативної групи відразу розпочали роботу щодо встановлення всіх обставин події та причетних до зухвалого нападу осіб. Завдяки комплексу вжитих оперативно-розшукових заходів, особи підозрюваних вдалося встановити упродовж короткого терміну часу. І уже наступного дня молодики були затримані.

Як з’ясувалось, вони є 17-річними місцевими жителями, студентами одного з навчальних закладів райцентру. У них було вилучено низку беззаперечних доказів причетності до нападу.

За їх словами, причиною таких дій було бажання позичити у потерпілого гроші, однак згоди вони так і не дійшли. Втім, тепер жалкують про скоєне.

На даний час, повідомив перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Окрім того, вирішується питання щодо остаточної правової кваліфікації дій особи, яка нанесла смертельне поранення чоловікові. Відтак парубкам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини