Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Після побиття і зґвалтування біля Врадіївки жінку у лісі шукали якісь чоловіки. ВІДЕО

Після побиття і зґвалтування біля Врадіївки жінку у лісі шукали якісь чоловіки. ВІДЕО

02-07-2013
29-річна мешканка Врадіївки Миколаївської області Ірина Крашкова в інтерв'ю ТСН розповіла, що після побиття і ґвалтування якісь чоловіки шукали її.

"Вони мене дуже били. Побили. У мене на шиї був ланцюжок, вони зірвали його силою, у мене шрами на шиї зостались... Потім уже роздягли мене повністю догола. Речі забрали, а потім просто мене викинули з машини і поїхали", - розповіла Ірина.

Жінка каже - скільки лежала непритомна, не знає. А коли прийшла до тями, почала повзти до дороги. А через деякий час почула, що під'їхала машина.

"Двоє з машини вилізли і стали шукати. Я так зрозуміла, що шукали мене. Мовчки шукали, без слів, тільки гілки тріщали недалеко від мене", - з жахом пригадує Ірина.

"Я лягла, в траві заховалась, бо якби мене знайшли, то просто вбили б" – впевнена вона.

Також жінка розповіла, що нападники зняли з неї сережку, забрали сумку з телефоном і речі.

"Я повністю була гола. По дорозі повзла спочатку, а потім лягла під траву, полежала з півгодини. Тоді встаю хвилини на три і падаю, свідомість втрачаю. І знову з півгодини лежала, бо я відчувала, що мені треба було дійти. Бо якби я не дійшла, я б вмерла просто там", - каже Ірина.



Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку селища міського типу Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її у лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били. Зараз потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа у декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми. Ірині зробили кілька операцій.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

За інформацією ЗМІ, невідомі нібито пропонували родині Рябиненка $ 80 тис. за його "відсидку" і взяття відповідальності на себе.

Прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака, на якого 29-річна мешканка Врадіївки вказує як на свого насильника.

Про це повідомив представник прес-служби прокуратури області, пише Уніан.

"Стосовно нього проходить комплекс необхідних слідчих заходів для встановлення його статусу у цій справі", - сказав представник прокуратури.

За його даними, поки що триває допит міліціонера. Після результатів проведення слідчих дій буде визначено статус Дрижака у цій справі.

Нагадаємо, раніше нардеп Андрій Парубій повідомив, що Дрижака у Врадіївці "охороняє спецпідрозділ "Альфа". Він зокрема наголосив, що люди не припинять протести, поки міліціонера не буде офіційно затримано.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини