Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Вдови вбитих інкасаторів побачились з вбивцею у морзі і розказали про останній день життя чоловіків

Вдови вбитих інкасаторів побачились з вбивцею у морзі і розказали про останній день життя чоловіків

17-07-2013
Олег Калюжний, який зізнався у вбивстві двох інкасаторів, в Інгулецькому відділенні "Ощадбанку" працював з травня, а до цього - в "Укрпошті".

Через що саме він був звільнений, встановити не вдалося, повідомляють "Вести". На міських форумах Кривого Рогу НП активно обговорюється.

Пишуть, що Калюжний випивав і грав в азартні ігри. Його колеги по "Ощадбанку" на правах анонімності повідомили, що запаху алкоголю від нього жодного разу не чули, а про ігроманію - не знають.

"Нормальний мужик був, спокійний не конфліктний. Ми взагалі думаємо - або його підставили або він просто збожеволів. Та ми просто в шоці від того, що сталося", - говорить співробітник "Ощадбанку".

Сім'ї загиблих важко переживають те, що трапилося.

"О 8 ранку чоловік провів мене до роботи, а о 10.00 - його вже не стало",- плаче вдова розстріляного водія Любов Кульпанова. Її чоловікові - Миколі Васильовичу 23 серпня повинно було виповниться 60 років і він збирався на пенсію.

"Чоловік розповідав, що кілька днів тому він сказав хлопцям у банку, що ви, мовляв, сидите в офісі, а я ось на старості років щодня ризикую життям. Все це перевели в жарт, посміялися. У березні всіх інкасаторів з районних відділень банку об'єднали в одну структуру. Багато звільнилися, прийшли нові люди. Цей Калюжний був з нових. Я його ніколи не бачила",- каже вдова.

Вдова вбитого інкасатора - Світлана Петрушевець дізналася про те, що трапилося тільки о 18.00 - їй зателефонували з міліції.

"Я до останнього думала, що це помилка, чекала на чоловіка з роботи, його телефон був відключений. Але о 22.00 приїхали люди з банку і підтвердили", - каже Світлана.

Її чоловік 48-річний Валерій Петрушевець працював у банківській системі 17 років, останній рік - в "Ощадбанку". 17 липня повинен був йти у відпустку.

"Ми сьогодні бачили вбивцю - не знаю, навіщо його привозили в морг, може показати, що він з людьми зробив. Він величезний, вище за всіх міліціонерів. Його охороняли більше десятка міліціонерів з автоматами", - каже донька загиблого інкасатора Олена.

Шокувало те, що трапилося і першу дружину Олега Калюжного - Тетяну.

"Людей життя змінює. Я його не бачила з 2001 року - з часу нашого розлучення. Він з дітьми не спілкувався і тепер я боюся, що те, що трапилося відіб'ється на їхній долі",- каже жінка.

Нагадаємо, 15 липня о 13.00 у Дніпропетровській області недалеко від міста Апостолове на узбіччі дороги знайшли інкасаторський автомобіль з двома мертвими чоловіками - водієм і інкасатором. З автомобіля зникло близько 500 тис. грн. Другий інкасатор з автомобіля також зник.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини