Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Шахраї продали депутату половину Хрещатика

Шахраї продали депутату половину Хрещатика

09-10-2013
Одеська міліція затримала чотирьох шахраїв, які за липовими документами продали магазини на Хрещатику на суму понад 120 мільйонів гривень. Попався на пастку аферистів нібито депутат Харківської міськради. Він заплатив 60 мільйонів одразу за три невеликих магазини і збирався ще стільки ж віддати за "Гранд Галерею", але вчасно зрозумів, що документи фальшиві, і звернувся в міліцію. Аферисти, які вирішили розпродавати Хрещатик, вселяли довіру своїми статками. "Це чотири чоловіки віком від 35 до 57 років, які добре одягалися, мали вищу освіту і свої заміські будинки під Києвом.

Зовні вони справляли враження далеко не бідних людей", - повідомило "Вестям" джерело в міліції. За допомогою дорогого одягу і багатих друзів шахраї і знайшли собі покупця. "Спочатку потерпілий придбав три магазини за 60 млн грн, а при оформленні третього - "Гранд Галереї" на вул. Хрещатик, 27 (її власник - київський підприємець Володимир Стадник), вартістю 60 млн грн, підприємець запідозрив, що з документами щось не те, і звернувся в міліцію.

Під час передачі грошей шахраїв і затримали", - повідомило джерело в міліції. Варто зазначити, що аферисти вели себе відкрито і вільно показували своїй жертві магазин перед покупкою. "У випадку з "Гранд Галереєю" вони водили підприємця по магазину в робочий час і показували, мовляв, ось наша охорона, а ось наша бухгалтерія.

Співробітники магазину нічого навіть не запідозрили. Нам вони розповіли, що в обличчя не знають своє керівництво, а тому вирішили, що це хтось із власників ходить і показує покупцям приміщення", - зазначили в міліції. Шахраї працювали за підробленими паспортами. Їх знайшли під час обшуку. Наразі ж правоохоронці припускають, що аферисти можуть бути причетні до продажу інших будівель у столиці. "Потерпілих може бути більше. В ході розслідування перевіряється причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів.

В даний момент усі учасники угруповання перебувають під вартою, ведеться досудове розслідування за статтею 190 частина 4 "Шахрайство в особливо великих розмірах" (якщо вина буде доведена, то їм загрожує термін 5-12 років)", - повідомила речник столичної міліції Ольга Білик.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини