Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирський "Доктор Смерть": Офіційне повідомлення правоохоронців

Житомирський "Доктор Смерть": Офіційне повідомлення правоохоронців

16-10-2013
В результаті проведення оперативно-розшукових і слідчих заходів у Житомирському районі міліціонери затримали раніше судимого 46-річного житомирянина, який підозрюється у причетності до скоєння низки специфічних злочинів. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Докладніше про житомирського "Доктора Смерть" читайте тут.

Під час проведення санкціонованого обшуку в належному затриманому дачному будинку правоохоронці виявили значну кількість речей, частина з яких стала речовими доказами у відкритих за фактами крадіжок кримінальних провадженнях. В ході обшуку вилучено документи на понад десяток чужих квартир, господарів деяких з них нині немає в живих, а самі квартири перепродані. Окрім того, у помешканні віднайшлися специфічні медичні препарати, що нині направлені на експертизу, а також пневматична та травматична зброя.

– Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за учинення тяжкого злочину на території іншого регіону, - коментує перший заступник начальника УМВС Житомирщини Василь Дячук.

Слід зазначити, що для своїх злодіянь підозрюваний обирав жертвами людей, які відносяться до так званої групи ризику, – або ж осіб, що зловживали спиртним, або ж довірливих і малозабезпечених житомирян.

– Зважаючи на те, що затриманий володів певними знаннями у медичній галузі, то міг використовувати медичні препарати, що у взаємодії з алкоголем викликали пригнічення нервової системи, сонливість або ж узагалі могли призводити до фатальних наслідків, - продовжує перший заступник начальника УМВС Василь Дячук.

Користуючись безпорадним станом господарів, «добродій» виносив з їх квартир усе, що потрапляло йому під руку. Самі ж потерпілі поверталися у фактично пусту квартиру, якщо така взагалі у них залишалася.

– Наразі два кримінальних провадження, відкритих за фактами крадіжок, слідством перекваліфіковано у ч.3 ст. 187 (Розбійний напад, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, - каже Василь Дячук. – Судом відносно затриманого обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводяться заходи, направлені на встановлення усіх осіб, які постраждали від дій зловмисника, а також інших осіб, причетних до скоєння цих кримінальних правопорушень.

Слідство у даній справі триває. Правоохоронці з’ясовують, яке відношення заарештований чоловік має до тих людей, документи на помешкання яких виявлено у нього під час обшуку.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини