Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Жахливе вбивство на Житомирщині: 19-річний хлопець вбив діда, а тіло викинув у воду

Жахливе вбивство на Житомирщині: 19-річний хлопець вбив діда, а тіло викинув у воду

24-03-2014
Тіло свого 80-річного батька виявив у ставку с.Скраглівки житель м. Бердичева. Ушкодження на тілі загиблого однозначно вказували на те, що хтось таки вкоротив дідові віку. Вже надвечір правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні страшного злочину.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Після тривожного повідомлення про виявлення у воді тіла літньої людини, що надійшло до чергової частини Бердичівського міськвідділу міліції уранці того дня, на місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Під час зовнішнього огляду експерти зафіксували сліди насильницької смерті у вигляді декількох забоїв голови. Судово-медична експертиза підтвердила, що дідусь загинув внаслідок серйозної черепно-мозкової травми, ще до того, як його тіло опинилося у ставку.

Відтак інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

– Міліціонери провели комплекс першочергових заходів, направлених на з’ясування обставин трагедії та встановлення причетних до неї осіб, - розповідає т.в.о. начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк. – У будинку загиблого було виявлено речові докази та слідову інформацію. Оперативники опитали місцевих мешканців.

Водночас правоохоронці розглядали декілька версій розвитку подій. Під час перевірки однієї з них, найбільш імовірної, оперативникам удалося вийти на слід лиходія.

Розслідуючи вбивство літнього чоловіка, правоохоронці навідалися за місцем проживання 19-річного односельчанина загиблого, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу. У розмові з міліціонерами молодик щоразу плутався у своїх свідченнях, що викликало підозру. Під час перевірки його слів було встановлено, що він намагається ввести оперативників в оману.

Врешті підозрюваний таки зізнався у вчиненому. Він розповів, що напередодні, перебуваючи добряче напідпитку, навідався до дідової хатини, аби знову ж таки змусити старого поділитися з ним своїми грошовими збереженнями. Проте умовляти господаря почав із застосуванням дерев’яної палиці, яку приніс із собою. Коли молодик зрозумів, що дід не дихає, він притягнув його тіло до місцевого ставка і кинув у воду.

– Молодика було затримано в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу,- каже т.в.о. начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк.

За вчинення умисного вбивства, відповідно до чинного кримінального законодавства, підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини