Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Житомирська пенсіонерка віддала "соціальним працівникам" 40 тисяч гривень

Житомирська пенсіонерка віддала "соціальним працівникам" 40 тисяч гривень

02-10-2014
Пройдисвітам, які завітали до літньої житомирянки під виглядом соціальних працівників, удалося видурити у пенсіонерки значну суму грошових збережень, - повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

У той день на порозі домогосподарства 85-річної жительки обласного центру з’явилися дві незнайомі жінки, які представились соціальними працівниками. Потрапивши до помешкання, вони акуратно поцікавилися розміром пенсії бабусі та запевнили її, що незабаром вона буде отримувати ще більше. От тільки проблема – усі грошові купюри (причому, незалежно, чи то валюта, чи наші рідні українські гривні) наразі підлягають обміну на нові. З цією метою і прийшли: мовляв, літнім людям не потрібно зайвий раз іти у державну структуру та вистоювати довгі черги. Тепер усі послуги надаються просто на дому. Та й самі соцпрацівниці такі милі, проникаються проблемами пенсіонерів. Ну як же їм не повірити?

От і довірилась їм бабуся. Дістала усі свої збереження на „чорний день” і особисто передала їх в руки шахрайкам – понад 40 тисяч гривень. Ті, нібито без особливої цікавості, оглянули купюри. Навіть зробили спробу попереписувати їх номери. Проте довго в оселі пенсіонерки залишатися не ризикнули. Відтак, пообіцявши жертві повідомити окремо, коли слід звернутися за новими купюрами, шахрайки поспішили залишити її помешкання. Не забули й прихопити із собою бабусині гроші.

Коли ж господарка повернулась до своїх заощаджень, то зрозуміла, що її ошукали. Не гаючи часу, вона повідомила про факт шахрайства до міліції.
Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисниць, їх місцезнаходження та безпосереднього затримання.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини