Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
НА ЖИТОМИРЩИНІ ЧОЛОВІК СПОКУСИВСЯ НА ЧУЖУ БАНКІВСЬКУ КАРТКУ

НА ЖИТОМИРЩИНІ ЧОЛОВІК СПОКУСИВСЯ НА ЧУЖУ БАНКІВСЬКУ КАРТКУ

25-12-2014
Днями до міліції звернувся місцевий житель із повідомленням про крадіжку 6 тисяч гривень з банківського рахунку. Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який, скориставшись необачністю заявника, викрав його електронну картку та через термінал зняв кошти.

Днями до чергової частини Бердичівського міськвідділу Житомирщини звернувся 44-річний житель райцентру із заявою про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що під час стаціонарного лікування в одному з медичних закладів райцентру він виявив відсутність банківської картки. За словами заявника, напередодні він ще користувався електронним засобом, а цього дня виявив відсутність картки, а згодом отримав повідомлення і про зняття коштів з рахунку.

Для детального з’ясування всіх обставин до медичного закладу, де чоловік перебував на лікуванні, прибули працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу. Під час опитування можливих очевидців події оперативники встановили, що про наявність значних коштів на банківській картці потерпілого випадково дізнався ще один житель райцентру, який у цей же період був госпіталізований до установи.

Фактично, напередодні він закінчив курс стаціонарного лікування і відбув за місцем проживання. Аби перевірити зібрану інформацію, розшуківці поспілкувалися з чоловіком.

Як з’ясувалось їх підозри мали обгрунтовані підстави. 43-річний житель райцентру дійсно спокусився на банківську картку сусіда по палаті.
Згодом чоловік пояснив, що разом із заявником неодноразово ходили до банкомата, де знімали гроші, і тому пін-код картки він добре знав. В один з моментів, коли чоловік залишився в палаті один, не стримавшись, він забрав картку сусіда. Після завершення стаціонарного лікування, він зняв чужі кошти та витратив на власні потреби.

- Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 1 ст. 185 ККУ), – прокоментував т.в.о.начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк. – Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 3 років.

Водночас працівники міліції застерігають: шановні громадяни, будь уважними та обачними у питаннях збереження власного майна. Перебуваючи у лікувальних та розважальних закладах, інших установах, громадських місцях, не залишайте без нагляду власні речі, сумки, сучасні гаджети, інші цінності навіть на нетривалий час. Не довіряйте малознайомим або випадково знайомим людям збереження свого майна.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини