Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Через 40 гривень чоловік відправив товариша у кому

Через 40 гривень чоловік відправив товариша у кому

28-01-2011
Наприкінці минулого року до чергової частини Корольовського райвідділу УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги до приймального відділення лікарні був доставлений місцевий житель з тяжкими тілесними ушкодженнями.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Корольовського РВ, працівники якої провели першочергові заходи по встановленню всіх обставин події, однак осіб, причетних до скоєння цього злочину, відразу встановити не вдалося.

За справу взялися оперативники карного розшуку райвідділу. Опитування жителів будинку та інших ймовірних свідків злочину дало певні результати - коло підозрюваних звузилося. Майже два тижні кропіткої роботи дали свої результати, працівники міліції встановили та затримали особу, з якою потерпілий спілкувався того вечора. Ним виявився, як не банально звучить, товариш потерпілого - 27-річний Олексій (всі імена змінено).

Як він сам розповів, зустрілися вони випадково вдома в іншого їхнього знайомого. Вадим (потерпілий) зайшов до оселі з пляшкою горілки, при цьому уже був добряче підігрітий алкоголем, і запропонував її розпити. Під час «застільної» розмови чоловік увесь час жалівся на матеріальні проблеми, навіть сказав, що його помешкання було відключено від подачі електроенергії за тривалу несплату рахунків.

Приятелі не особливо переймалися його проблемами, а після закінчення горілки просто поснули. Вадим, начебто, залишився дивитися телевізор.

Прокинувся Олексій, коли відчув, що хтось нишпорить у кишенях його куртки, чоловік її не знімав:
- Я відкрив очі і побачив, що це Вадим.

Хлопець обурився і між чоловіками розпочалася сварка. Вадим був змушений дістати з кишень 40 гривень, які, як стверджує Олексій, щойно він вкрав. Але цим конфлікт не вирішився, а суперечка перейшла у бійку.

Власник квартири теж прокинувся і спостерігав за всім, допоки у Вадима не з’явилась кров на обличчі. Вочевидь, незадоволений таким розвитком подій, він почав вимагати залишити оселю. Удвох чоловіки вивели пораненого товариша на сходинковий майданчик.
Подробиці подальших подій наразі з’ясовує слідство. Чи то Вадима штовхнули, чи він сам не втримався на ногах, однак чоловік покотився по східцях, при цьому добряче вдарився головою. На підлозі між третім та четвертим поверхами його непритомного і знайшли медики, викликані схвильованими сусідами.

«Друзі» ж, переконавшись у тому, що він живий, однак злякавшись серйозності ситуації та отриманих ним травм, втекли.

Як прокоментував подію начальник слідчого відділу Корольовського райвідділу УМВС України в Житомирській області Юрій Лисак, на даний час відносно підозрюваного порушена кримінальна справа за статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. У результаті отриманих травм 45-річний чоловік ще й досі не «прийшов до тями» та залишається у комі.

Досудове слідство триває.

Ольга СЕМЕНЮК,
Корольовський РВ УМВС

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини