Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Злодії-невдахи вкрали авто і загрузли у піску

Злодії-невдахи вкрали авто і загрузли у піску

19-04-2011
Про зникнення своєї «двійки» з двору власного домогосподарства житомирянин повідомив до міліції вранці 18 квітня. Заявник розповів правоохоронцям, що машину вкрали буквально за ніч, оскільки він міг її спостерігати в дворі ще напередодні увечері. А ось вранці від автомобіля не залишилося і сліду. Точніше, сліди як раз і залишилися, проте вели вони тільки до асфальтованої дороги за ворота. Так що, як кажуть, слід однозначно вистиг.

Все ж сподіваючись затримати злодіїв по «гарячим слідам», правоохоронці розіслали орієнтування на розшук викраденого транспортного засобу. Працівники ж ДАІ в пошуках викраденої автівки об’їхали всі найближчі автозаправні станції, опитуючи персонал, чи бува хто не помітив розшукувану «двійку». Далеко заїхати на викраденому авто зловмисники не могли в принципі, оскільки, як повідомив його власник, у баку знаходилося щось біля двох літрів пального. Впевнившись у тому, що потрібний автомобіль не з’являвся на жодній із заправок, даішники взялися обстежувати навколишню місцевість. Як виявилося, не дарма.

Розшукуваний автомобіль було виявлено в районі Польової в обласному центрі практично в захаращенні. «Двійка», що по самі колеса загрузла в піску, була сиротливо притиснута майже до бетонного забору просто біля тамтешньої залізничної колії. Самих викрадачів, звісно, на той час вже не було. Розкидані навколо автомобіля дерев’яні дошки вказували на те, що злодії вставляли їх під колеса, намагаючись вибратися з піщаної пастки. Проте це аж ніяк їм допомогло. Колеса дарма буксували, зариваючись у пісок все більше з кожним натисненням на педаль газу. А потім запас бензину в два літри закінчився, й автівка стала геть недвижимою. Зрозумівши, що машина безнадійно застрягла, зловмисники не стали докладати подальших зусиль, тим більше що своїми діями вони явно могли привернути увагу випадкових перехожих або когось з місцевих мешканців. Тому вони поспішили зникнути, залишивши викрадену автівку в спокої.

У такому ось паралізованому стані автомобіль і знайшли даішники. Слідом на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Корольовського райвідділу міліції. Правоохоронці почали проводити заходи, направлені на встановлення осіб викрадачів і безпосереднє їх затримання.

Ольга НОМЕРЧУК,
УДАІ УМВС


Злодії-невдахи вкрали авто і загрузли у піску

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини