Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Кримінальна хроніка Житомирщини

Кримінальна хроніка Житомирщини

12-05-2011
27 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 16 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 8 крадіжок чужого майна та інші.
22 особи обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

11 травня до Ружинського РВ звернувся житель району, 1982 р.н., із заявою про те, що з його будинку, через незамкнені вхідні двері, невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа» вартістю 800 гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 23-річного непрацюючого місцевого жителя, який в скоєнні злочину зізнався.

Цього ж дня до Брусилівського РВ звернувся 17-річний житель райцентру. Юнак повідомив про те, що на території шкільного стадіону, із кишені його куртки, невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 700 гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 26-річну непрацюючу місцеву жительку, в якої викрадене вилучено.

Минулої доби 22-річна жителька Андрушівського району заявила до райвідділу міліції про те, що в приміщенні магазину невідомий викрав у неї два мобільних телефони «Нокіа». Загальна сума збитку становить 1,5 тисячі гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 59-річного непрацюючого жителя райцентру, в якого термінали вилучено.

До Корольовського РВ звернулась 17-річна жителька обласного центру. Дівчина поскаржилася на те, що невідома жінка, зловживаючи довірою, шахрайським шляхом, під приводом зняття порчі, заволоділа її ювелірними виробами із золота. Загальна сума збитку становить майже 3 тисячі гривень.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину.

Шановні батьки! Постійно нагадуйте дітям про те, що на вулиці не тільки не варто знайомитись з незнайомцями, але і з незнайомками, а тим більше, якщо вони пропонують погадати, зняти порчу і т.д. Наївна довірливість ні до чого доброго не призведе.
І ще одна важлива річ. Пам’ятайте, що шахрайство зафіксувати значно легше, ніж довести і тим більше найти винних у його скоєнні. Тому завжди, всюди й у всіх справах будьте більш ніж уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку. Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

ВЗГ УМВС України
в Житомирській області

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини