Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
60-річний киянин вкрав "Ланос" таксиста у Житомирі і залишив його на стоянці

60-річний киянин вкрав "Ланос" таксиста у Житомирі і залишив його на стоянці

27-09-2016
Скориставшись легковажністю водія, злодійкуватий перехожий викрав його автомобіль. За кілька годин поліція виявила машину на одній з автостоянок, а згодом затримала і «жартівника». Чоловіка перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень в обласному центрі.

У неділю близько 11 години до Житомирського відділу поліції зателефонував житомирянин і повідомив про зникнення свого автомобіля «Ланос».

На місці події правоохоронці з’ясували, що заявник працює таксистом. Виконавши чергове замовлення, він зупинив свою машину на одній з вулиць і відійшов від неї «на хвилину». При цьому ключі залишив у замку запалення. Коли ж повернувся, автівки вже не було. З нею разом у невідомому напрямку поїхали документи, мобільний телефон таксиста і його особисті речі.

– Одразу ж було передано орієнтування на розшукуваний автомобіль усім зовнішнім нарядам, які працювали в обласному центрі. Водночас було переглянуто записи з камер відеоспостереження у районі викрадення «Ланоса», - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Завдяки ужитим першочерговим заходам оперативники виявили розшукувану машину і відстежили її рух містом. Врешті автомобіль знайшли на одній зі стоянок за декілька кварталів від місця викрадення. Охоронник підтвердив, що автівкою приїхав літній чоловік, припаркував «Ланос» і повідомив, мовляв, незаконно ним заволодів. Потому пішов геть. Утім, сторож не сприйняв серйозно слова незнайомця.

– Автомобіль було вилучено та повернуто власникові, - продовжує Михайло Сорока. – Згодом до поліції зателефонував охоронник з автостоянки і повідомив, що чоловік, який ним приїхав, навідався знову і допитувався, де його машина. На той момент оперативникам уже вдалося встановити особу підозрюваного. По фотокартці його упізнав і охоронник автостоянки.

60-річного жителя м. Києва правоохоронці затримали на одній з міських вулиць і доставили до відділу поліції. З’ясовано, що у Житомирі він перебуває близько півроку, проте не має в обласному центрі постійного місця проживання.

У рамках розпочатого за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ кримінального провадження поліцейські з’ясовують мотиви, які спонукали чоловіка до викрадення автомобіля, та перевіряють його на причетність до інших кримінальних правопорушень, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини