Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Поліцейські затримали вінничан, яких підозрюють у низці крадіжок на Житомирщині

Поліцейські затримали вінничан, яких підозрюють у низці крадіжок на Житомирщині

03-05-2017
Двох жителів Вінницької області затримали поліцейські у Попільнянському районі Житомирщини. Нині установлена їх причетність щонайменше до 6 крадіжок з домоволодінь місцевих жителів та з підсобних приміщень магазинів у районі.

Серед інших злодіянь – грабіж і незаконне заволодіння транспортним засобом.

– Приблизно із середини квітня до відділення поліції почали надходити схожі за змістом повідомлення про крадіжки з домогосподарств місцевих жителів.
Невідомі переважно у нічний час проникали у гаражі чи підсобні приміщення і викрадали електроінструменти або ж інші господарські речі, що становили цінність. Аналіз зібраної на місцях подій інформації дав підстави підозрювати, що до вчинення цих злочинів можуть бути причетні одні й ті ж самі особи, - розповів начальник Попільнянського відділення поліції Сергій Рябушенко.

Поліцейські проводили необхідні першочергові заходи, направлені на встановлення осіб крадіїв. Утім, зловмисники своєю зухвалістю самі полегшили роботу поліцейським.

Увечері 28 квітня до поліції звернувся 35-річний житель с. Почуйок, повідомивши, що в його домоволодінні хтось похазяйнував у першій половині дня. З оселі чоловіка було викрадено мобільний телефон, а з гаража зникла «дев’ятка». Заявник запідозрив у злочинах недавнього свого знайомця, якого знав лише на ім’я. За словами господаря, молодикові було відомо, де зберігаються ключі від господарських приміщень.

У той же день поліцейські виявили покинуту викрадену ВАЗівку неподалік місцевої залізничної станції. Згодом розшукали і підозрюваного в її угоні та крадіжці мобільника.

20-річний молодик виявився жителем Вінницької області. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. На Житомирщину приїхав разом із своїм товаришем, 22-річним односельчанином. Під час перевірки його особи поліцейські встановили, що той розшукується київськими колегами за вчинення розбійного нападу у столичному регіоні.

– Обох молодиків було затримано. Нині викрита їх причетність до щонайменше 6 крадіжок з домогосподарств місцевих жителів. Додатково встановлено, що кількома днями раніше у с. Почуйках з підсобного приміщення ще одного селянина вони винесли мотокосу і дві бензопили. Злодіїв побачила донька господаря, яку вони добряче налякали. Тож за цим фактом дії затриманих слідчі кваліфікували як грабіж, - роз’яснив Сергій Рябушенко.
Відтак досудове розслідування триває одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України – за ст.186 (Грабіж), ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 (Крадіжка).

Поліцейські працюють над встановленням й інших фактів протиправної діяльності затриманих.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини