Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
В оселях підозрюваних у крадіжках на Житомирщині знайшли боєприпаси, наркотики і прикраси

В оселях підозрюваних у крадіжках на Житомирщині знайшли боєприпаси, наркотики і прикраси

26-01-2018
25 січня на території Коростенського та Хорошівського районів поліцейські у рамках кримінального провадження провели низку санкціонованих обшуків за місцем проживання осіб, підозрюваних у причетності до крадіжок з осель жителів регіону. У результаті було вилучено різнокаліберні набої, наркотичні речовини та інші предмети, походження яких нині перевіряється.

– Під час розслідування обставин вчинення квартирних крадіжок на території Хорошівського району було встановлено низку осіб, які так чи інакше можуть бути до них причетними. Тож оперативники підрозділів кримінальної поліції ГУНП і Хорошівського відділення провели санкціоновані обшуки за місцями проживання цих осіб і викрили нові злочини – незаконне поводження з боєприпасами і зберігання наркотичних речовин. Також в оселях зазначених громадян було вилучено низку предметів і ювелірних виробів, походження яких нині встановлюється, - повідомив начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира.

Відтак у квартирі раніше судимої 50-річної жительки м. Коростеня поліцейські виявили та вилучили близько півтори сотні боєприпасів: по 60 набоїв калібру 7,62 мм та 5,45 мм до автоматичної зброї, ще півтора десятка патронів калібру 7,62 мм до пістолета ТТ. Нині боєприпаси направлено на експертне дослідження. Походження боєприпасів з’ясовується у ході розпочатого за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ кримінального провадження.

У селищі Іршанську в оселі 43-річного непрацюючого чоловіка поліцейські вилучили близько 40 пігулок метадону. А у квартирі іншого раніше судимого місцевого жителя було виявлено шприци з коричневою рідиною та ампули з наркотичним вмістом. Обидва господарі пояснили зберігання заборонених засобів власними потребами. Вилучені засоби правоохоронці направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За обома фактами інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини