Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Черняхові чоловіка катували сусіди, а в районному суді сказали, що просто "погубив" зуби

У Черняхові чоловіка катували сусіди, а в районному суді сказали, що просто "погубив" зуби

31-05-2018
Місцевого жителя Черняхова у 2015 році до важких травм закатували власні сусіди. Протягом останніх трьох років чоловік шукає справедливості, звертаючись до всіх правоохоронних органів. Проте врешті Черняхівський районний суд постановив, що постраждалий сам "розгубив" зуби, впавши з висоти власного росту.

Про прикрий інцидент поінформували черняхівські активісти, опублікувавши відео на сторінці ГО "Молода влада" у Фейсбук, передає Житомир-онлайн.

Вчора, 30 травня, Черняхівський райсуд постановив, що Петро Дубовик, інвалід ІІІ групи, у 2015 році сам "погубив" свої зуби, та закрив справу. Розчарований чоловік не стримує коментарів та розповідає про передісторію на перший погляд абсурдної ситуації.

20 вересня 2015 року у власному будинку Петра двоє чоловіків закатували його до півсмерті. Постраждалий знає, хто замовив убивство, і каже, що усі деталі трагедії відомі і чинному судді, але всупереч здоровому глузду тримає зовсім інший папірець. Як виявилось, у тому, що втратив здоров'я винен сам чоловік, а про катівників – жодного слова.

У Черняхові чоловіка катували сусіди, а в районному суді сказали, що просто "погубив" зуби


"Тільки що я отримав ухвалу суду, у якій сказано, що Краснобока К.Ю., яка мене тримала, а її чоловік катував, викинула мене з калітки воріт, де я колись народився, не винувата. І взагалі вона не причетна до конфлікту. І я впав з висоти власного тіла і отримав травми. Два чоловіки мене катували. Це було 20 вересня 2015 року. Це вже буде скоро три роки, як я ходжу по судах. Вони прекрасно розуміють суть справи, але ніхто на це не звертає ніякої уваги".

Чоловік показує посвідчення інваліда ІІІ-ї групи. При собі Петро має довідку лікарського висновку, що на момент сутички і втрати зубів черняхівець був притомний та не зловживав алкоголю і причин для мимовільного падіння не було. Про що свідчить і постанова поліції.

"Під час конфлікту між громадянинка Краснобока К.Ю. спричинила тілесні ушкодження потерпілому Дубовику П. В. А саме: стоячи за спиною потерпілого, з силою стискала його своїми руками і не давала змоги чинити опір. Таким чином, спричинила ушкодження у вигляді синців на передпліччі обох рук", – йдеться у постанові поліції.

Попри наявність задокументованих доказів, суд виносить ухвалу про закриття кримінальної справи.

Самі ж активісти зазначили, що саме судове засідання у районному суді пройшло із порушеннями. Зокрема, громадянам не дозволили знімати у залі будівлі, а аргументів, чому цього не можна робити, активісти не почули.

"Судове засідання нам заборонили знімати. Хоча там немає ані державної таємниці, ані режиму закритості засідання. На моє питання, щоб була обґрунтована ухвала, відповіді я не почув. А по реакції судді побачив, що щось буде не так. Ми ще окремо вимагатимемо ухвалу суду на те, що була заборонена відео- і фотозйомка, хоча вносилось відповідне клопотання позивачем", – каже активіст Роман Кучер.

Поки Петро Дубовик рахує, скільки коштів піде на відновлення втрачених зубів, бо про відновлення втрачених нервів думати й поготів.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини