Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Екс-начальник Державної екологічної служби виписував премії своєму брату і не повідомив про це, – НАЗК

Екс-начальник Державної екологічної служби виписував премії своєму брату і не повідомив про це, – НАЗК

21-06-2018
У Житомирі прокуратура розгляне справу колишнього начальника Державної екологічної служби в області через втручання Антикорупційного бюро.

Про це 21 червня повідомляє сайт НАЗК.

«Протоколи складено стосовно екс-начальника Державної екологічної інспекції у Житомирській області Гнатюка Богдана Йосиповича та директора Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН та МОН України Гриценка Володимира Ілліча. Так, Богдан Гнатюк як керівник територіального органу Держекоінспекції підписав 2 накази про преміювання працівників інспекції, якими, зокрема, передбачалось виплатити премії його двоюрідному брату. Посадовець не повідомив Держекоінспекцію про наявний у нього конфлікт інтересів та відповідно підписав накази, маючи суперечність між приватним інтересом та службовими повноваженнями», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 грудня 2017 року суд поновив Богдана Гнатюка на посаді начальника Державної екологічної інспекції Житомирської області. Обласна екоінспекція оскаржує це рішення в Житомирському апеляційному адміністративному суді. 13 червня відбулося судове засідання, під час якого задовольнили заяву судді про самовідвід.

«До початку розгляду справи суддя Франовська К.С. заявила про самовідвід у справі з тих підстав, що її брат працює в Державній екологічній інспекції у Житомирській області, що може поставити під сумнів об'єктивність судді», - зазначається в ухвалі суду.

Богдан Гнатюк очолював Держекоінспекцію у Житомирській області з 1 січня 2012 року. З 25 серпня по 25 вересня 2016 року він був відсторонений від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування. 30 вересня голова Держекоінспекції Андрій Заїка підписав наказ про звільнення Богдана Гнатюка. 24 листопада Гнатюк вийшов на роботу: у прес-службі обласної екологічної інспекції повідомили, що він перебував на лікарняному і вийшов на роботу по його закінченню. 12 січня 2017 року голова Державної екологічної інспекції України Андрій Заїка заявив про особисту зацікавленості міністра екології України Остапа Семерака у покриванні протиправних дій та лобіюванні інтересів керівника Держеконіспекції у Житомирській області Богдана Гнатюка. 18 січня Уряд відсторонив Андрія Заїку від виконання обов’язків керівника Держекоінспекції. 1 березня 2017 року Гнатюка знову відсторонили від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування.

Зараз Богдан Гнатюк працює директором Державного підприємства «Вінницький експертно-технічний центр Держпраці»: щорічну декларацію як директор цього підприємства він оприлюднив 14 березня 2018 року.

Екс-начальник Державної екологічної служби виписував премії своєму брату і не повідомив про це, – НАЗК

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини