Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

У Житомирі вийдуть мітингувати 64 вкладники зупиненого будівництва «Олвіта-Буд»

19-03-2012
Ініціативна група вкладників у будівництво житлового комплексу «Олвіта-Буд» у Житомирі має намір провести мітинг і розповісти всю правду про махінації і будівельну аферу.

Про це заявив голова ініціативної групи Дмитро Комарчук.

- Ми, група довірителів будівництва «Олвіта-Буд». Нас нахабним чином обдурили. Ми чекали дуже довго, тепер ми готові все розповісти і збираємося проводити мітинг, спочатку в Житомирі, а потім і в Києві. Ми втомилися чекати і зневірилися, - розповідає Дмитро Комарчук.

Ошукані житомиряни вже відправили листа президентові Януковичу, прем'єр-міністру Азарову, в Національний банк України, та інші органи влади, і зажадали втрутитися в ситуацію, що склалася навколо будівництва комплексу житлових будинків за адресою: м. Житомир, вул. 5-й Щорса, 4.

64 особи інвестували свої гроші у будівництво зазначеного будинку зі сподіванням отримати ще у 2009 році квартири у ньому. Інвестиції здійснювалися через Фонд фінансування будівництва у Київській філії АКБ «Західінкомбанк».

Забудовником виступало ТОВ «Олвіта-Буд» (директор – Рогожин Д.В., засновник – Стецюк О.А.), а генеральним підрядником - АТЗТ «Олвіта» (директор – Стецюк О.А., засновник – Рогожин Д.В.). Планувався житловий комплекс з 8 секцій, 3 та 4 секція будинку мали бути введені в експлуатацію в 2009 році, один раз термін здачі було перенесено. Але починаючи з літа 2010 року будівництво на зазначеному об'єкті було зупинено повністю.

Звернення

Просимо Вас особисто втрутитися в ситуацію, що склалася навколо будівництва комплексу житлових будинків за адресою: м. Житомир, пров. 5-й Щорса, 4

Ми, фізичні особи – громадяни України, мешканці Житомирської області, були введені в оману Товариством з обмеженою відповідальністю «Олвіта-Буд», в особі його керівника – Рогожина Д.В. та засновника – Стецюка О.А. Загалом 64 особи інвестували свої гроші у будівництво зазначеного будинку зі сподіванням отримати ще у 2009 році квартири у ньому. Інвестиції здійснювалися через Фонд фінансування будівництва у Київській філії АКБ «Західінкомбанк».

Забудовником виступало ТОВ «Олвіта-Буд» (директор – Рогожин Д.В., засновник – Стецюк О.А.), а генеральним підрядником - АТЗТ «Олвіта» (директор – Стецюк О.А., засновник – Рогожин Д.В.). Планувався житловий комплекс з 8 секцій, 3 та 4 секція будинку мали бути введені в експлуатацію в 2009 році, один раз термін здачі було перенесено. Але починаючи з літа 2010 року будівництво на зазначеному об'єкті було зупинено повністю.

На наші усні та письмові звернення до ПАТ "Західінкомбанк" та "Олвіта-Буд", посадові особи керуюча Київською філією банку Ярошенко Ганна Іванівна та директор "Олвіта-Буд" Рогожин Дмитро Володимирович надають відповіді, в яких звинувачують один одного в зловживанні та махінаціях та ніяких заходів не вживають для добудови об'єкта.

Гасло Президента «Почую кожного» в нашому місті ігнорується на всіх рівнях: неможливо подолати корупційні та родинні зв’язки. Рогожин на данний момент всупереч законів займає державну посаду директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» і залишається директором комерційних фірм БК «Будпрогрес» та «Олвіта-Буд», не збирається добудовувати наші такі омріяні квартири.

Ми зверталися до міліції, мера міста, губернатора області, депутатів міської і обласної рад та це все не мало жодного впливу через бездіяльність місцевої влади, яку щедро підгодовує хабарами пан Рогожин. Вже 9 земельних ділянок, які були в оренді «Олвіта-Буд» роздані певним посадовим особам міста за те, що вони прикривають злочинні дії Рогожина. До слова, місто зараз отримує кредит ЄБРР на реконструкцію теплокомунмереж в розмірі 15 млн. євро, які потраплять у руки пана Рогожина. Судячи з попередніх проектів цієї особи можемо собі уявити, куди можуть потрапити ці кошти.

Зверніть увагу на те, що люди не можуть повернути свої гроші навіть вигравши в 2009 році справу в судовому процесі, маємо на часі 4 таких випадки. Але більшість із нас вимагають оплачених квадратних метрів.

Недобудова не законсервована, конструкції руйнуються, часу зволікати не має. Є навіть інвестори, готові продовжити будівництво, але пан Рогожин нікого не допускає до об’єкту та судячи з заходів, які ним вживаються, готує його до банкрутства з метою приховання вкрадених 20 млн грн. наших коштів та 7 млн грн. коштів банка.

Завдяки нашим заявам були відкриті кримінальні справи на Рогожина, та з незрозумілих причин закривалися, наприклад, справа про ухиляння від сплати податків на суму 10 млн. грн. нещодавно закрита посадовцями, які зараз проходять у справах за хабарництво.

Всі важилі впливу на місцевому рівні вичерпано, маємо всі документи та готові вам передати при зустрічі з нашою ініціативною групою в найкоротший термін. Доведені до відчаю довірителі в разі неприйняття дієвих заходів для добудови готові до проведення серйозних акцій протесту, в тому числі і в столиці.

Ініціативна група, яка представляє інтереси 64 довірителів ФФБ:

Голова групи Комарчук Д.О.
Члени групи: Кушнірук О.М., Кобернюк Н.А., Ніколаєнко Л.В.


Журнал Житомира

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини