Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини

Тогровця амфетаміном засудили до 5 років за гратами

17-05-2012
Богунський районний суд м. Житомира виніс обвинувальний вирок відносно 28-річного жителя м. Новограда-Волинського, який розповсюджував на території обласного центру психотропну речовину – амфетамін. Чоловікові визначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з конфіскацією половини належного майна. Повідомляє Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Затримали чоловіка працівники міліції в один з вересневих днів на вулиці м. Житомира. При поверхневому огляді у нього було вилучено пакунок перемотаний скетчем. Як згодом з’ясувалось, у ньому містилось 20 окремих розфасованих пакетиків з амфетаміном. В автомобілі, на якому приїхав підозрюваний, було також виявлено спеціальні медичні ваги з гирьками.

Це затримання стало результатом проведення комбінації оперативних дій. Міліціонери напевне знали, що чоловік перевозитиме з Новоград-Волинського до Житомира партію психотропу для подальшого його продажу, а відтак і чекали його появи неподалік будинку покупця.

Щоправда ні у ході досудового слідства, ні під час безпосереднього розгляду справи у суді затриманий так і не визнав власну вину, стверджуючи, що наркотики йому підкинули. А наявність в автомобілі вагів пояснив необхідністю виміру пороху, який нібито його брат використовував при полюванні. Мету візиту до Житомира трактував як намір забрати у знайомого борг, проте названі двома сторонами суми нібито позички не співпали. А відтак у суду виникли сумніви щодо правдивості цієї версії розвитку подій та щирості показів обвинуваченого.

Зібрані працівниками міліції докази та свідчення очевидців стали вагомими аргументами при прийнятті рішення щодо винуватості підсудного у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме: незаконне придбання, перевезення та зберігання психотропних речовин у великих розмірах з метою збуту.

Відтак, найближчі 5 років 28-річний хлопець через власну нерозсудливість проведе, певно, за гратами.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини