Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Розпочався фестиваль інтерактивних театрів

Розпочався фестиваль інтерактивних театрів

27-04-2011
У міському палаці культури за підтримки міського голови Володимира Дебоя проходить ІV фестиваль інтерактивних театрів «Ми обираємо майбутнє», у якому беруть участь 17 команд – представників навчальних закладів та організацій. Кращий інтерактивний театр Житомира визначать завтра.

Відкривав фестиваль заступник міського голови, голова складу конкурсного журі Олександр Бочковський. «Ці проблеми, які ви піднімаєте у своїх виставах – то є краще та більш дієве виховання дітей та молоді. Адже про це говоритимете саме ви – їх однолітки, пропагуючи здоровий спосіб життя та підіймаючи волонтерський рух на новий рівень», – зазначив він, звертаючись до учасників.

Також Олександр Бочковський від імені міського голови Володимира Дебоя подякував молоді за активну участь у прибиранні міста.

Тематика вистав спрямована на популяризацію, пропаганду та роз’яснення переваг здорового способу життя, планування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я навколишніх. Кожна літературно-музична композиція триває не більше 15 хвилин. Оцінювання вистав проходить за 30-бальною шкалою: 7 балів – розкриття теми, 6 балів – оформлення та оригінальність виступу, 6 балів – рівень виконавчої майстерності і режисури, 5 балів – вокальні та хореографічні здібності, 6 балів – дотримання часових меж та кількісних показників. Про ці критерії виступів нагадала директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Організатори фестивалю: Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління освіти, культури Житомирської міської ради. Фінансова підтримка фестивалю надана Всеукраїнською благодійною організацією АСЕТ.

Якщо Ви бажаєте переглянути вистави міських інтерактивних театрів та взяти участь у визначенні переможця у номінації «Глядацькі симпатії», приходьте 28 квітня о 13.00 у міський палац культури. Адже цього дня відбудеться ІІ тур фестивалю та о 16.00 – церемонія нагородження.

Розпочався фестиваль інтерактивних театрів

Розпочався фестиваль інтерактивних театрів

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини