Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Бердичів.У “Перлині” влаштували свято родини

Бердичів.У “Перлині” влаштували свято родини

27-05-2011
У молодіжному клубі для дівчат “Перлина” влаштували справжнє родинне свято “Щаслива сім’я”. Аби показати батькам, як їхні доньки проводять вільний час, “перлинки” разом із наставницею Нілою Голубничею запросили до себе у гості матерів і татусів. На зустрічі родин обрали три правила, які усі повинні були того дня виконувати: по-перше, бути активними, по-друге, мати гарний настрій і по-третє, отримати багато позитивних вражень. Виконуючи ці правила, батьки та їхні діти-“перлинки” брали участь у різноманітних конкурсах, як наприклад “Вагітний тато”.
Коли жінка виношує дитину, чоловік не завжди може зрозуміти, як їй важко робити ті або інші речі. Тож, щоб татки уявили себе дійсно вагітними, до них скотчем приліпили повітряні кульки та розсипали на підлозі сірники. Завдання полягало у тому, щоб обережно зібрати усі сірники до коробки, при цьому кулька має лишитися цілою. Кожен батько впорався із завданням на відмінно тільки за різний проміжок часу. По завершені гри, татусі зізналися: вагітним жінкам вони не заздрять, оскільки це хоч і гарний, але дуже важкий стан.
Взагалі, кажуть батьки, свято родини, що його влаштували у молодіжному клубі, їм дуже сподобалось. Тепер вони на сто відсотків впевнені, що їхні доньки відвідують дуже гарний заклад.
Бердичів.У “Перлині” влаштували свято родини
Інна Кочка, мати “перлинки”: «Сьогодні дуже чудовий вечір, присвячений сім’ї. Нас вперше на таке свято запросили, і ми були дуже задоволені. На жаль, таких свят буває мало, бо увага, приділяється найчастіше дитині, як окремій особистості. Дуже задоволені організаторами, особисто Нілою. Людина дуже чудова.»
Оксана Петричук, мати “перлинки”: «Сьогодні була дуже приємна, дружня атмосфера. Я задоволена цією зустріччю. Дуже хочу подякувати організаторам клубу, що наші діти із задоволенням ходять сюди. Моя донечка стала тут більш дорослою, розумнішою, самостійною.»
Павло Когут, тато “перлинки”: «Зацікавила повага до людей, усі дружні, культурні, виховані. Побільше б таких організацій було.»
Окрім конкурсів, дівчата влаштували для своїх батьків і розважальну програму. Вони показали себе справжніми артистками: перевтілювалися у різні образи, читали гуморески та, звісно, співали. Усе це, кажуть “перлинки”, заради їхніх родин, їм вони хотіли подарувати лише гарний настрій.
Вікторія Душинська, член молодіжного клубу для дівчат “Перлина”: «В будні ми з батьками мало спілкуємося, то мені здається, що це дуже чудове свято. Ми можемо поспілкуватись з батьками, вони дізнаються про наші проблеми, побачать, з ким ми дружимо.»
Анастасія Радковська, член молодіжного клубу для дівчат “Перлина”: «Я дуже рада, що є такі клуби, є такі свята, коли родини збираються разом і ми можемо привітати один одного з цим прекрасним святом. Я хочу, щоб кожна сім’я так святкввала.»
По закінченні усіх конкурсів дівчата вирішили навчити батьків своєрідного сімейного танцю. За їхніми словами, він ще більше здружив їхні родини. Свято “Щаслива сім’я” пройшло у клубі вперше, але, сподіваються батьки та діти, не востаннє.




Фото з сайту:trkvik.tv
Камера: Андрій Пеньківський

Автор статті: Ніна Сільченко

Джерело статті: trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини