Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
На Червоній Горі гучно відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

На Червоній Горі гучно відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

02-06-2011
Щороку на початку літніх канікул до подвір’я будинку №1, що по вулиці бр. Міхєєвих, сходиться чи не увесь мікрорайон, аби поглянути, що ж цього разу приготувати місцеві активісти.

Володимир Борчан, організатор свята, мешканець Червоної Гори: “Сьогодні навіть погода посприяла проведенню цього свята. Хочу побажати дітям гарних літніх канікул, здоров’я, успіхів у наступному навчальному році. А батькам — злагоди у сім’ях і доброго відпочинку”.

Постійні гості свята – посадовці. Цього року вони, як завжди, принесли малечі призи, солодощі та побажання з нагоди Міжнародного дня дітей і тримісячного літнього відпочинку.

Іван Демусь, заступник Бердичівського міського голови: “Розпочинається пора літного відпочинку. Давайте побажаємо нашим діткам міцного здоров’я, енергії, такої, як була у школі на перервах, веселого і щасливого відпочинку”.

Один, два, три – малювати почали! Конкурс художньої творчості на асфальті мав назву «Моя мрія». Виявилося, що сучасна молодь бажає, окрім котів та зайців, мати ще й «БМВ» та розкішні будинки. Журі поспілкувалися з кожним юним художником і обрали трьох переможців.

Дмитро Хмельницький, переможець конкурсу малюнку на асфальті: “Я намалював котика, бо це дуже добрі створіння. Я їх люблю і поважаю. У мене вдома живе кіт і взагалі я люблю малювати”.

Влад Колесник, переможець конкурсу малюнку на асфальті: “Я намалював ракету, бо у майбутньому хотів би полетіти ракетою до Сонця”.
На гостину до червоногірців завітали клоуни, зустрічі з якими дітлахи чекали цілий рік. Улюбленці малечі одразу заходилися проводити конкурси і жартувати. Окрім артистів міського Палацу культури, активну участь у концертній програмі брали і самі мешканці Червоної Гори. Частина їх є вихованцями одинадцятого дитсадка, а частина – займається у колективі «Фантазія» гарнізонного Будинку офіцерів.

Оксана Рудіна, учасниця ансамблю “Фантазія”: “Для сьогоднішнього свята ми відібрали найкращі номери, які нам подобаються. Думаю, і дітям вони сподобаються. А ще ми приготували сюрприз — дівчата старшої групи танцюватимуть танець живота. Так що, думаю, і дорослим сподобається”.

Втім, ще задовго до появи такого сюрпризу, доросла частина глядачів висловила своє захоплення дійством.

Юрій Шетманюк, мешканець Червоної Гори: “Конечно, мне здесь нравится! А еще больше нравится то, что это происходит на Красной Горе. У меня младшему ребенку 7 лет, ему тому нравится. Это очень удобно, что не надо куда-то далеко ходить».

Лариса Ерфан, мешканка Червоної Гори: “У нас это уже стало хорошей традицией и каждый год происходят такие праздники. И дети, и родители довольны!».

Винуватцям свята розваги теж прийшлися до душі. Доки більш старші діти під запальну музику виконували різні завдання і водили хороводи, менші завзято штурмували гірку та витанцьовували на батьківських руках. За підтримку традиції і подарований гарний настрій юні глядачі поставили організаторам «п’ятірку».

Юлія Думанська, учасниця свята: “Ці свята дуже класні і цікаві! Тут можна порозважатися і повеселитися”.

Валерій Огінський, учасник свята: “Звичайно, я кожного року відвідую ці свята. Вони дуже яскраві і веселі. Тут дітям дають призи і виступають клоуни”.




Автор: Інна Покотилюк
Камера: Віталій Сінєльніков

Джерело статті: trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини