Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
МУЗІКА. Parov Stelar - Booty Swing (Dance Video) | Mihran Kirakosian Choreography. ВІДЕО

МУЗІКА. Parov Stelar - Booty Swing (Dance Video) | Mihran Kirakosian Choreography. ВІДЕО

30-12-2018
Маркус Фюредер (Marcus Füreder, нар. 27 листопада 1974 року у Лінці, Австрія), відомий за сценічним псевдонімом Parov Stelar. Австрійський музикант, продюсер та DJ. Музичний стиль побудовано на поєднанні джазу, хаузу, електро та брейкбіту. Маркус — один з першопрохідців стилю електро свінґ.



Маркус вперше виступив як DJ в клубах наприкінці 1990-х. Захопився продюсерством та виданням музики у 2000-му. Перший макси-синґл Маркуса випущено на Bushido, далі Фюредер заснував власний лейбл Etage Noir Recordings у 2003-му. Роком пізніше, тепер уже під псевдонімом Parov Stelar, вийшов EP Kiss Kiss, цей альбом був миттєво підхоплений впливовою австрійською радіостанцією FM4. KissKiss невдовзі доповнився альбомом Rough Cuts, що допомогло Маркусу досягти вершин світової електронної сцени.

Parov Stelar був одним з перших, хто продюсував електронну музику в стилі «свінґ» в Європі. Завдяки альбому Shine BBC назвала Маркуса одним із найбільш багатообіцяючих сучасних продюсерів Європи. Його підхід до створення музики у поєднанні з хорошим музичним чуттям, допомогли Маркусу здобути всесвітню славу, як винахідника нового стилю: електро свінґ.

Маркус отримав три премії Amadeus Austrian Music Awards у 2013 році (найкращий виступ, найкращий електронний виступ, найкращий альбом), одну в 2012-му (найкращий електронний виступ), одну в 2014-му (найкращий живий виступ) і один в 2015-му (найкращий живий виступ).[7] Parov Stelar виступав з Ланою дель Рей, Брайаном Фері та Леді Ґаґа. Він випустив 6 альбомів, понад 20 міні-альбомів і продав більш ніж 250 000 копій. Трек «Booty Swing» досяг вершин чартів iTunes в жанрі електронної музики в США та Канаді. «Booty Swing» використовує семпли пісні 1938-го року, яку виконувала Lil Hardin Armstrong, пісня називається «Oriental Swing».

Треки Маркуса використовувались у сотнях компіляцій по всьому світу, а також у телешоу, серіалах, кіно та рекламах, чим автор зажив собі великої слави. Кліпи з музикою Parov Stelar налічують більш як 100 млн переглядів. Виступи канадського танцюриста з Австрії «takeSomeCrime» під трек Маркуса Catgroove мають понад 30 млн переглядів на YouTube.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини