Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
МУЗІКА. TVORCHI - #не_танцюю. ВІДЕО

МУЗІКА. TVORCHI - #не_танцюю. ВІДЕО

29-09-2019
«У кожного в компанії є такий друг, який вічно наламує всі найдрайвовіші ідеї і має мільйон відмазок, щоб не йти на тусовку сьогодні ввечері. Наш трек — про такого «містера серйозність», в якого завжди дуже багато роботи», — каже вокаліст гурту TVORCHI Джеффрі.

«Ви знаєте, я не танцюю, я просто збоку стою в темноті. Я кожен день дуже важко працюю. Нема вже запалу, часи не ті», — співає втомлений від життя герой кліпу «Не танцюю». Його принципи суворі і непорушні. Навіть отримавши чемодан, набитий доларами, він не згоден піти на поступки. «Я не піду на танцпол, навіть не проси», — повторює він знову і знову. Схоже, що багато слухачів впізнають в цьому персонажі себе.

За допомогою легкої і незлої іронії учасники проекту TVORCHI немов закликають не ставати нудними і вміти отримувати задоволення від життя. Вторить їм гіпнотічний хаусовий грув у дусі саунду модного нью-йоркського лейблу Godmode і його головних зірок — yaeji і Channel Tres, який так і манить пуститися в танок.



Електронний дует TVORCHI сформувався в 2018 році завдяки чистому випадку. Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень володіння англійською і поспілкуватися з носієм мови. Знайомство швидко переросло у творчу колаборацію. Українець став саунд-продюсером і аранжувальником, а нігерієць — автором текстів і вокалістом.

Хлопці стартували з двох синглів — Slow і You, реліз яких відбувся на американському лейблі AIA. А сьогодні в арсеналі дуэту вже два повноцінних альбома — The Parts і Disco Lights. Кліп на композицію Believe з другого лонгплею у першу ж добу набрав більш ніж 180 000 переглядів на YouTube і згодом зайняв другу позицію в чарті каналу MEGOGO Live. На даний момент відео переглянули вже понад 750 000 разів, але хлопці вірять в те, що з новою роботою їм вдасться побити особистий рекорд.

Режисером, а заразом оператором і монтажером кліпу на трек «#НЕ_ТАНЦЮЮ» став Кирило Сулига, якого багато хто знає як учасника шоу «Голос країни 7». Головну роль офісного зануди виконав сам Джеффрі Кенні, показавши, що в нього то з танцями точно все в порядку.
МУЗІКА. TVORCHI - #не_танцюю. ВІДЕО

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини