Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На Житомирщині недопалок вбив жінку-інваліда.

На Житомирщині недопалок вбив жінку-інваліда.

18-02-2013
До оперативно-рятувальної служби «101» надійшло 73 повідомлення про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них: 22 пожежі, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 30 звернень про надання допомоги організаціям та населенню. Всього під впливом різних факторів в області 6 осіб загинули та 14 травмовані.

Смерть у вогні.

17 лютого о 09:33 диспетчеру 21 державної пожежно-рятувальної частини селища Ружин надійшло повідомлення від сільського голови села Топори про пожежу у житловому будинку, де господарювала 46-річна жіночка – безробітна, інвалід. Через хвилину на пожежу виїхав черговий караул у складі 5 чоловік особового складу. Вже через 10 хвилин було проведено бойове розгортання на гасіння пожежі з одночасним проведенням розвідки, під час якого встановлено, що горять домашні речі у кімнатах по всій площі житлового будинку. Від 42-річного чоловіка, який тимчасово проживав з господаркою будинку, було отримано інформацію, що в одній із кімнат знаходиться господарка будинку. Під час гасіння пожежі у спальній кімнаті на ліжку було виявлено її обгоріле тіло. Каретою швидкої медичної допомоги співмешканця забрано для надання допомоги з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння. Об 11:32 пожежу ліквідовано. У приміщеннях будинку вогнем знищено домашні речі, пошкоджено дерев’яні конструкції приміщень. Ймовірна причина пожежі: куріння в ліжку.

Горять оселі.

15 лютого серед білого дня у селі Мовчанівка Ружинського району горів приватний будинок. Вогнем знищено домашні речі. Того ж дня згоріла велика садиба у селі Мала Рача Радомишльського району. 17 лютого у селі Перлявка Житомирського району згорів дах ще однієї оселі. На гасіння цієї пожежі залучались три відділення вогнеборців.
Пізнім недільним вечором, 17 лютого, у селі Гуйва Житомирського району пожежа сталася у двохповерховому житловому будинку. Постраждалих не має. Вогнем знищено сміття на площі 5 кв. м, пошкоджено віконну раму та зовнішню обшивку стіни (пінопласт). Причина пожежі встановлюються. Тим ж часом, у місті Житомирі по вулиці Клосовського внаслідок короткого замикання електромережі, загорівся електрощит у під’їзді 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено електромережа електрощитової.
Весна, прямо таки, грюкає у двері…

Протягом тижня у місті Новоград-Волинський по вулиці Пархоменко рятувальниками проводились роботи по відкачці води з підвалів житлових будинків та з підтоплених садиб. У місті Малині за кількома адресами проводились роботи по відкачці води з підвалів та садиб.

Шановні громадяни! Якщо ваше обійстя знаходиться у зоні ймовірного підтоплення, потурбуйтеся про захист будівель, приміщень, майна заздалегідь: прокопайте водовідвідні канави, зведіть захисні вали за допомогою дощок, щитів, ґрунту. Приберіть цінні речі, припаси з підвалів, цокольних та перших поверхів. Приготовте заздалегідь відповідний одяг, взуття та знаряддя.

За тиждень на території області сталося 17 випадків травматизму, через які 6 осіб загинули та 11 травмовані.

11 лютого до травматологічного відділення Овруцької лікарні з опіками електрострумом обличчя та руки госпіталізовано 62-річного електромонтера одного з місцевих комунальних підприємств.

16 лютого до травматологічного відділення Новоград-Волинської ЦРЛ з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння, госпіталізовано немовля, 2013 р.н.

У вихідні дні до опікового відділення Обласної лікарні із значними опіками госпіталізовано малюка, 2012 р.н., мешканця селища Нова Борова Володарсько-Волинського району та однорічну житомирянку.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини