Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Житомирі до 4 років ув'язнення засуджено "телефонного терориста", який "замінував" залізничні вокзали у Житомирі та Бердичеві

У Житомирі до 4 років ув'язнення засуджено "телефонного терориста", який "замінував" залізничні вокзали у Житомирі та Бердичеві

20-06-2013
Набув чинності вирок Богунського районного суду м.Житомира стосовно громадянина України, який у лютому ц.р. здійснив анонімний телефонний дзвінок про нібито мінування залізничних вокзалів станцій Житомир і Бердичів Південно-Західної залізниці.

28 лютого ц.р. о 8 год. 50 хв. на телефон спецлінії «102» УМВС України в Житомирській області зателефонував невідомий та повідомив про замінування вокзалів у обласному і районному центрах.

На місце події невідкладно виїхали оперативно-слідчі групи УСБУ і міліції, УМНС України в області. Після евакуації з перонів та приміщень вокзалів усіх пасажирів і персоналу вибухотехніки оглянули приміщення та прилеглі території, утім жодних вибухонебезпечних пристроїв чи вибухових речовин не виявили.

Поки тривав пошук вибухівки, співробітники СБУ спільно з міліцією встановили та затримали чоловіка, котрий здійснив анонімний дзвінок. Ним виявився засуджений за розбій рецидивіст – 36-річний громадянин України, який, перебуваючи безпосередньо у камері установи виконання покарань (м.Житомир), вирішив «замінувати» вокзали, щоб уникнути етапування до виправної колонії м.Бердичева.

Вироком суду особу, яка здійснила анонімне повідомлення про замінування, визнано винною у вчиненні злочину за ч.2 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального Кодексу України, і призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Зважаючи на те, що на момент вчинення злочину зловмисник уже відбував покарання, то за сукупністю вчинених злочинів суд призначив йому остаточне покарання 11 років та 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна. Крім цього, суд постановив стягнути з правопорушника завдані ним збитки на загальну суму майже 9 тисяч гривень.
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини